1534 Nüfus Memuru Alımı Hemen Başvur

1534 Nüfus Memuru Alımı Hemen Başvur

15 Mayıs 2017 Tarihi İtibariyle İçişleri Bakanlığı 'na Bağlı Nüfus Müdürlüklerine 1.534 Nüfus Memuru (büro personeli) alımı başvuruları başladı. Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 60 puan şartı aranan ilanda bölüm şartı aranmamaktadır. İlana başvurular 22 M

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandışlık İşleri Genel Müdürlüğü 'ne bağlı İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere 1.534 sözleşmeli büro personeli (nüfus memuru) alımı yapılacağı daha önceden açıklanmıştı.

15 Mayıs 2017 saat 09:30 itibariyle adayların başvuruları alınmaya başlandı. Adaylar haberimizin sonunda yer alan internet adresi üzerinden e devlet şifreleri ile giriş yaptıktan sonra "uygulamaya git" seçeneğine tıklayarak resmi başvuru sayfasına ulaşabilecek. Şahsen veya posta yoluyla başvuru alınmayacak olup, başvurular 22 Mayıs 2017 saat 18:00 'de sona erecektir.

En az önlisans mezunu olmak, 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1982 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar), 2016 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; Lisans mezunları için KPSS P3, Önlisans mezunları için KPSS P93 puan türlerinden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla KPSS puan türü esas alınarak yapılacak başarı puan sıralamasına göre alım yapılacaktır.

Her il için puan türüne göre ayrı ayrı olmak üzere belirlenen ve ilan edilen pozisyon sayısının 4 katı kadar sınava katılmaya hak kazanan adaylara ait il bazlı nüfus memuru alımı başvuru sonuçları 26 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanacaktır.

Sıralamaya giren adaylar: Başvuru formu elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak, fotoğrafını yapıştırıp imzaladığı 2 adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu ile bir adet imzalayıp fotoğrafını yapıştırdığı İş Talep Formunun çıktısına bu ilanın (E) maddesinde belirtilen diğer sınav başvuru belgelerini de bu belgelere ekleyerek en geç 30 MAYIS 2017 tarihi mesai bitimine kadar bulundukları İlin Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüklerine imza karşılığı elden teslim etmeleri zorunludur.

Not: Başvurular tamamlandıktan sonra sistem kapatılacağından İş Talep Formunun çıktısı alınamayacaktır. Bu nedenle adayların İş Talep Formunun çıktısını belirtilen başvuru tarihleri arasında almaları gerekmektedir. Aksi takdirde sorumluluk ilgili adaylara aittir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum