Adıyaman İl Özel İdaresi İş Makineleri Operatörü Alımı

Adıyaman İl Özel İdaresi İş Makineleri Operatörü Alımı

26 Nisan 2017 tarihinde Adıyaman İl Özel İdaresi İş Makineleri Operatörü Alımı için ilan yayınladı. Başvurular 5 Mayıs 2017 tarihine kadar Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü veya İşkur resmi internet sitesinden yapılacak. Bu ilana sadece Kişisel D

Adıyaman İl Özel İdaresi 'nce 26 Nisan 2017 tarihinde kamu personeli alım ilanı yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre daimi kamu işçisi statüsünde İş Makineleri Operatörü unvanı ile 1 kişi istihdam edilecek.

Başvuracak adaylar Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü veya İşkur resmi internet sitesi üzerinden 5 Mayıs 2017 tarihine kadar İş İlan No (00003735573) ile işlemlerini yapmaları gereklidir.

İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Yayınlanan resmi kamu işkur ilanına göre Ortaöğretim (Lise ve Dengi) okul mezunları başvuru yapabilecek. İlanda Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı yer almadı.

İş Makineleri Operatörü alacak olan Adıyaman İl Özel İdaresi 'nin çalışma adresi Adıyaman İl Özel İdaresi 2200 Adıyaman Merkez Adıyaman / Türkiye olarak belirlenmiştir.

Bu ilana sadece Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvurabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.