Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 20 Memur Alımı

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 20 Memur Alımı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 20 denetçi yardımcısı alacağını duyurdu. Başvurular 23 Ocak 2017’ de başlayıp 3 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kamu personeli alım ilanı yayımladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 20 denetçi yardımcısı alacağını duyurdu. Başvurular 23 Ocak 2017’ de başlayıp 3 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Türkiye Büyük Millet Meclisi Bütçe görüşmeleri doğrultusunda serbest bırakılan kadroya dayandırılarak yapılan 20 denetçi yardımcısı alımı için 23 Ocak 2017 – 3 Şubat 2017 tarihleri arasında başvurular alınacak.

Adaylardan aranacak şartlar : Denetçi uzman yardımcılığına başvuruda bulunmak için Sosyal Hizmetler Mezunları, Siyasal Bilgiler, Psikoloji, İdari Bilimler, Hukuk Mezunu, iktisat ve idari bilimler fakültelerinden mezun olanlar 2015 – 2016 yıllarında KPSS’ den en az 70 puan almış olma şartı bulunmaktadır. Bölümler bazında dağılımlar bulunmakta olup resmi ilan metninde açıklanmıştır.

Adaylar başvuru yapabilmesi için : Devlet Memurluğu , genel şartlara sahip olmak. 657 Devlet Memurları Kanunun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Başvuruda bulunacak adaylar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi web sitesinden “ Denetçi Yardımcılığı Başvuru formunu doldurarak “ başvurusunu tamamlayacaklardır. Ankara iş ilanları kariyer.

Adaylar yazılı sınav ve sözlü olmak üzere Ankara’ da yapılacaktır. Başvurular şahsen veya posta ile yapılmayacak olup resmi web sitesinden başvuru kabul edilecektir. Adayların başvuru tarihlerini kaçırmamaları gerekmekte. Belirtilen tarihlerde başvuru formu doldurulması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum