Aksaz Onarım Destek Komutanlığı eleman alıyor

Aksaz Onarım Destek Komutanlığı eleman alıyor

Muğla Aksaz Onarım Destek Komutanlığına 4 personel alım ilanı 18 Ekim 2017 de yayınladı. Lise mezunu olması yeterlidir.

Muğla Onarım Destek Komutanlığı 18 Ekim 2017 de personel alım ilanı yayınladı. Başvuracak adaylar için başvurular başlamış olup 27 Ekim 2017 de sona erecektir. KPSS ye girmiş olma şartı var. Kişisel durumu TMY olanlar başvuru yapabilirler.

1 kişi Armadör için şartlar: Ortaöğretim lise ve dengi mezunu olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00004068339 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 27 Ekim 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

1 kişi Marangoz İşçisi için şartlar: Ortaöğretim lise ve dengi mezunu olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00004068385 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 27 Ekim 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

2 kişi Tesviyeci İşçisi için şartlar: Ortaöğretim lise ve dengi mezunu olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00004068411 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 27 Ekim 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Alınacak kişiler Aksaz Onarım Destek Komutanlığı Muğla adresine istihdam edilecek olup çalışma ve başvuru adresi aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 27 Ekim 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar arasından yüksek puan alandan başlamak üzere sayının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurumlar ve kuruluşuna bildirilir. İşyerine ismi bildirilen kişi yazılı ve sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum