Bartın İl Özel İdaresi Personel Alımı İlanı

Bartın İl Özel İdaresi Personel Alımı İlanı

Bartın İl Özel İdaresi Cankurtaran Personel Alımı ilanı yayınladı. Adayların İlköğretim Mezunu Olması Yeterlidir. KPSS Şartı Yok, Alınacak Personel sayısı 18 kişi olarak Açıklandı. Başvuru Tarihinin son günü 05 Mayıs 2017 olarak Bildirildi.

Bartın İl Özel İdaresi Kurum veya Kuruluşun Daveti üzerine hiçbir haklı sebep göstermeden sınava katılmayan veya Red eden adayların öncelik hakkından mahrum kalacağı gibi ikinci defada yararlanma imkanı olmayacaktır.

İlköğretim Okul Mezunu 18 Personel alımı Başlamış olup Başvuracak adayların son başvuru tarihi olan 05 Mayıs 2017 Cuma Tarihine kadar İşkur Resmi internet Sitesi üzerinden İş İlan No (00003736893) ile Müracaat etmeleri Gerekmektedir. Adayların İlköğretim okul Mezunu Olması Yeterlidir Ayrıca KPSS şartı yokur.

Adaylar Yazılı veya sözlü sınav Öncesi eksiksiz ve bildirdiği şekilde tam olarak teslim etmek zorundadır. Başvuruda bulanan adayların aday başvurusunda belirttiği Bilgileri belgelemeyen yada yanlış belgeleyen kişiler hakkında ilgili kanun ve mevzuat gereği talep sahibi kamu kurum veya kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklı kalma kaydı ile Başvuru sahibini yazılı sınav ve Mülakat durumuna bakılmaksızın iptal edilecektir.

Bartın İl Özel İdaresi Cankurtaran Personel Alımı ilanı şartlarına Durumu Uyan Adayların Cankurtaran mesleğinde Bronz-Gümüş Cankurtaran belgesi olması gerekmekte  Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Başvuru Şartlarını taşıyan ve başvurusu kabul edilen adaylar için ayrıca Bartın il Özel İdaresi Çok Amaçlı Salonunda 11 Mayıs 2017 Tarihi Perşembe Günü Saat 14:00 da Kura çekilişi yapılacak olup Başarılı Adaylar İl öZel idaresi Bünyesinde geçici statüde(3 ay) çalıştırılmak üzere Alım Yapılacaktır.

İş ilanları Kariyer. işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi Yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum