Devlet Hava Meydanları 10 Personel Alımı

Devlet Hava Meydanları 10 Personel Alımı

Devlet Hava Meydanları 10 Personel Alımı 12 Eylül 2017 de ilanı yayınladı. Alınacak personeller Şehirlere dağılım yapılacak olup liste aşağıdadır. Başvurular 13 Eylül 2017 de başlayacak olup 25 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir.

Devlet Hava Meydanları 10 Personel alacağını 12 Eylül 2017 de açıkladı. Başvurular 13 Eylül 2017 de başlayacak olup 25 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir. Açıklanan ilanda KPSS 70 puan olan adaylar başvuru yapabilecektir. Başvuracak adaylar 25 Eylül 2017 mesai bitimine kadar DHMİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığında olacak şekilde şahsen veya posta yoluyla başvuracaklardır.

Alınacak personeller Ağrı 3 kişi, Bingöl 2 kişi, Siirt 1 kişi, Şırnak 2 kişi, Hakkari 2 kişi olmak üzere toplam 10 kişi Asistan Hava Trafik Kontrolü olarak görevlendirilecektir.

Başvuru süresi 13 Eylül 2017 tarihinde başlayacak ve 25 Eylül 2017 günü mesai bitiminde sona erecek olup, adayların son başvuru tarihi itibariyle ilanda istenilen belgelere haiz olması gerekmektedir. Başvurular Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığında olacak şekilde şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Postadaki gecikmelerden dolayı kuruluş sorumlu olmayacaktır.

Başvuracak Adaylardan istenen belgeler: Yüksek Öğrenim diploması veya bitirme belgesinin fotokopisi, 4,5x6 ebadında 2 adet vesikalık fotoğraf, KPSS sınav sonuç belgesinin çıktısı. Aday Başvuru Formu. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. Adli Sicil Kaydı Beyanı, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, Bilgisayar ortamında doldurulup renkli fotoğraf yapıştırılarak 3 nüsha halinde imzalı olarak gönderilecektir.

Adaylarda aranan bazı şartlar: T.C. vatandaşı olmak, 4 yıllık fakülte veya 4 yıllık yüksek okul mezunu olmak. İlan edilen KPSS P3 puan türünden 70 ve daha üzeri puan aldığını belgelemek ve Güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

Başvuracakların belirtilen tarih 25 Eylül 2017 mesai bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alınacak personeller Şehirlere dağıtım yapılarak istihdam edilecek olup Şahsen veya posta yolu ile başvuru yapılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.