Edirne İş İlanları 90 Personel Alım İlanlar

Edirne İş İlanları 90 Personel Alım İlanlar

Edirne İş İlanlarımız Kariyer Bölümünde Derlenmiş Olup İŞKUR İş İlanları Devam Eden 90 Personel Alımı için Kaçırılmayacak Fırsatlar. Devam Etmekte Olan İlanlara Ulaşmak için Sitemizin İş İlan Kariyer Bölümünden Ulaşabilirsiniz…

Edirne kamu kurum ve kuruluşlardaki ilanlara ve özel teşebbüs ilanlarına ulaşmak ve iş arayanların adresi olarak günlük yayınlamaktayız. İş başvurusu yapmak isteyen iş arayanlar aşağıda sıralamış olduğumuz İŞKUR ilan numaraları sırası ile dizilmiştir.

TAB Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi magri burger kingte çalıştırılmak üzere lise mezunu 8 kişi bay bayan kasiyer personel alımı yapılacak. İşveren alınacak personellerin tercihen Edirne Merkezde ikamet ediyor olması gerekmekte. Alınacak personeller 18-30 yaşları aralığında olması gerekiyor. Başvurular 00003663105 ilan numarasına başvurmaları gerekmektedir.

Ulu Trakya Kömür İşletmeleri Anonim Şirketi de ekskavatör operatörü, iş makinesi tamircisi, damperli kamyon ve looder operatörü 15 kişi beden işçisi personel alım ilanı. Başvuruda bulunacaklar okur yazar olması yeterli olup Havsa, İpsala, Lalapaşa, Enez, Uzunköprü, Süloğlu ilçeleri ve Edirne Merkezde ikamet ediyor olması. Adaylar 00003659029 iş-kur ilanına başvurmaları.

Zübeyde Özallı AVM’ de taşıma işi yapacak ilköğretim mezunu 40 kişi beden işçisi eleman alımı yapacak. Başvuruda bulunacak adaylar Edirne merkezde ikamet ediyor olması tercih edilmiş olup iş ilan no 00003649311 ve 00003649271  numaralı işkura yapmaları gerekmektedir.

Pronet Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalışacak 30 kişi personel alınacak. Başvuruya bay ve bayan adaylar başvurabilmekte olup 00003650664 iş ilan numaralarına başvurulacak.

Gentel Asansör Sistemleri Sanayi ve Dış ticaret Limitet Şirketi bünyesinde asansör bakım ve onarım işlerinde deneyim kazanmak üzere 12 kişi beden işçisi alınacaktır. Adaylar 18-44 yaşları arasında en az lise mezunlarından seçilecek. İlana 00003646093 numaralı işkurdan yapılmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum