Erzurum İş İlanları 50 Personel Alımı Yapılacak

Erzurum İş İlanları 50 Personel Alımı Yapılacak

Erzurum İş İlanları Kariyer Bölümümüzden Takipçilerimiz için Derlediğimiz İŞKUR İş İlanları Devam Etmekte. İş Arayanlar için Kaçırılmayacak Fırsat. Devam Eden 50 Personel Alımı için…

Erzurum İl ve İlçelerinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarında ve Özel teşebbüslerde iş arayanlar için aşağıda ilan numaraları sırası ile yazılmıştır.

Bostancı oğlu Emlak Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticarette beden işçisi inşaatçı olarak çalışacak 5 kişi eleman alınacağı ilanı. İnşaat malzemelerinin taşımında görev yapacak personeller okur yazar kadın ve erkek adaylar 20-40 yaşları arasında alım yapılacaktır. İkamet Hınıs, Horasan, İspir, Karayazı, Olur, Tortum, Tekman, Pazaryolu, Köprüköy, Palandöken, Şenkaya, Oltu, Pasinler, Aşkale, Çat İlçeleri ve Erzurum Merkezde oturanlar başvuru yapacak.  Başvuruya 00003663747 nolu işkur ilanına yapabilirsiniz.

Ertuğra İnşaat Taahüt Doğal Gaz Elektrik Elektronik Gıda Sanayi Ticaret Limitet Şirketinde elektrik tesisatında çalışmış 6 kişi Elektrikçi eleman alınacaktır. Erzurum tüm ilçelerinden başvuru kabul edilmekte olup okur yazar erkek ve kadınlar başvuru yapabilir. İşkur ilanına başvuru için 00003663760 numaralı ilana yapabilirsiniz.

Ferda Moda Gelinlikte satış danışmanı bayan 9 kişi personel alımı yapılacaktır. Diksiyonu düzgün giyinmeye özen gösteren en az ilköğretim mezunu bayanlar alınacaktır. Başvurular 00003659939 nolu ilana yapılabilir.

Erko Plastik Ambalaj Gıda Sanayi Ticaret Limitet Şirketinde plastik enjeksiyon makinesinde operatör olarak görev yapmak üzere 5 kişi eleman alınacaktır. Adaylar Erzurum organize sanayide çalışacak olup tüm ilçelerden başvurular yapılabilmekte. Aday 00003655852 numaralı İŞKURA yapabilir.

Ergünler Yol Yapı Limitet Şirketinde asfalt taşı taşıyabilecek deneyimli 10 kişi kamyon şoförü alınacaktır. Başvuruda bulunacak kişiler okur yazar bay ve bayan adaylar bulunabilir. Erzurum Merkez ve tüm ilçelerinden başvurular kabul edilmekte olacak olup 00003654952 nolu iş ilanına yapılabilir.

Mandıra Recep Acar süt ve süt ürünleri fabrikasında peynir işinde peynir imal işçisi olarak 5 kişi personel alınacak. Adaylar okur yazar olması Erzurum Merkez ve tüm ilçelerde ikamet ediyor olma ve 00003647968 nolu iş-kur ilanına yapabilir.

Esra Elektrik Taahhüt Elektrik Malzemeleri İnşaat Taahhüt Temde elektrik işinde çalıştırılacak 10 personel alınacak. Personellerin başvuruları sırasında Erzurum merkez ve ilçelerinde oturuyor olması gerekmektedir. Başvuru için 00003639570 numaralı ilana yapabilinir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum