ETİ Türkiye Geneli Personel Alımı Yapıyor

ETİ Türkiye Geneli Personel Alımı Yapıyor

Eti Ülke Geneli Başvuru yapılacak iş fırsatları sunuyor. Başvuracak adaylar başvuru iş niteliğine göre İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Adayların başvuracağı Kariyer yapılabilecek İş İlanları yayınladı. Bazı alım özellikleri haber içerisinde veril

Eti 05 Eylül 2017 tarihinde İş İlanları yayınladı. Başvuruya İlkokul, Lise, Önlisans, ve Lisans mezun tüm adaylar başvurabilir. Başvurmak isteyen adaylar ilk önce aşağıda bulunan Link adresinden Başvuru şartlarının tamamına ve başvuru adresine ulaşabilirler. Haber içeriğinde birkaç örnek verilmiş olup diğer alımları da görebilirsiniz.

Mekanik Bakım Teknisyeni Teknik/Endüstri Meslek Liselerinin ya da Meslek Yüksek Okullarının tercihen İklimlendirme ve Soğutma, Makine, Sıhhi Tesisat, Torna,Tesviye bölümlerinden mezun, Genel Soğutma sistemlerinin bakım ve onarımında deneyimli, Mekanik, Makine Bakım, Tesisat alanında deneyimli, Makine elemanları ve malzeme bilgisine sahip olan adaylar başvuru yapabilirler.

Güvenlik Görevlisi alımına Sertifika almış İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans mezun olabilir. Güvenlik alanında en az iki yıl deneyimli, 5188 sayılı Özel Güvenlik Yasası’na hakim ve Silahlı güvenlik kimliğine sahip olması gerek.

Genel Muhasebe Memuru Üniversitelerin tercihen İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi v.b. bölümlerinde örgün olarak dört yıllık lisans eğitimini tamamlamış, Finansal Muhasebe alanında 1 yıl deneyimli ve Tek Düzen Hesap planı ve mevzuatı hakkında bilgi sahibi olanlar başvurabilir.

Satın Alma Yetkilisi için Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun, Satın alma teknikleri ve piyasa bilgisine sahip ve Pazarlama ve satış aktiviteleri ile ilgili satın almalar konusunda tecrübesi olan aday başvuru yapar.

Teknik İşler Mühendisi için Üniversitelerin Elektrik, Elektrik-Elektronik, Mekatronik veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, Fabrika ve yardımcı tesisler bakım metotları konusunda bilgi sahibi ve Yalın Üretim teknikleri olanlar başvurabilir.

AR-GE Mühendis için Üniversitelerin Gıda Mühendisliği, Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun, Beslenme ve Diyetetik, Biyo teknoloji, Gıda alanında yüksek lisans veya doktora tamamlamış ve Patent ve Faydalı Model süreçleri konusunda bilgili olan adaylar başvurabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.