Gazi Üniversitesi 103 Kamu Personel Alımı 2017

Gazi Üniversitesi 103 Kamu Personel Alımı 2017

Gazi Üniversitesi Memur Alım ilanı 26 Mayıs 2017 de yayınladı. Ankara ilanına başvuracak adaylar için başvurular 26 Mayıs 2017 başlamış olup son tarih 13 Haziran 2017 mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Ankara Gazi Üniversitesi Sözleşmeli 103 kişi bilişim personeli Alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular 11 Mayıs 2017 de başlayıp 05 Haziran 2017 de sona erecektir. Yapılan açıklamaya göre 103 kişi Sözleşmeli olarak istihdam edileceği açıklandı. Alınacaklar Orta Öğretim Lise ve dengi, Önlisans ve Lisans mezunları için 2016 KPSS puanı esas alınacaktır.

Sözleşmeli 103 Personel alımı için şartlar: Lise ve Dengi mezun, Önlisans mezun ve Lisans mezunu adaylar başvuru yapabilirler. Başvuru yapacak adaylarda öğrenimle ilgili koşullar aşağıda bulunan kılavuzda ek tabloda yer almaktadır. Başvurular 13 Haziran 2017 de sona erecektir.

Lise Mezunlar için: Radyoloji bölümü mezunu olması gerek. Ön lisans mezunlar için: Laborant, Sağlık, Veterinerlik, Anestezi, Anestezi Teknikerliği, Patoloji laboratuar, Patoloji Teknikerliği ve Tıbbi laboratuar teknikleri bölümleri mezunu olmaları gerek. Lisans mezunlar için: Hemşirelik, Biyoloji, Biyokimya, Kimya, Psikoloji, Beslenme ve Diyetetik mezunu olması gerek.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması gerekmektedir.

657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmaması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler.

Merkezi sınavdan muaf kişilerden (öncelikli) başvuranlar öncelik belge tarihlerine göre eskiden yeniye doğru ve merkezi sınav kapsamında başvuranlar da en yüksek puanlıdan başlamak suretiyle talep sayısının 10 katını geçmeyecek şekilde sıralanarak isim, adres vb. bilgileri içeren nihai listeler talep sahibi kamu kurum/ kuruluşuna bildirilir.

Başvuru esnasında istenecek belgeler: Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) Grubu KPSSP3 puanı esas alınacaktır. Önlisans mezunları için 2016 KPSS (B) Grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır. Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSS (B) Grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik Hükümleri uygulanır.

Başvuru formu, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma Fotokopisi ve 1 Adet Resim olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak adaylar başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.