GSB 15 Kamu Personel Alımı Yapacak

GSB 15 Kamu Personel Alımı Yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı 6 Kasım 2017 tarihinde 15 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını resmen duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 'na kamu personeli alımı yapılacağı yayınlanan iş ilanları ile bildirildi. Alınacak kişiler 657 sayılı DMK kapsamında memur olarak 15 kişi müfettiş yardımcısı unvanıyla istihdam edilecek.

Başvurular 14 Kasım 2017 tarihine kadar Gençlik ve Spor Bakanlığının internet adreslerinden veya doğrudan e-Devlet şifresi ile yapılarak başvuru formunu elektronik ortamda doldurmaları, fotoğraflarını, yüksek öğrenim diploma veya mezuniyet belgeleri ile 2017 KPSS sonuç belgelerini tarayarak eklemeleri ve başvuru formunun çıktısı ile birlikte formda belirtilen belgeleri en geç 20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 18:00'e kadar Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına bizzat veya posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru için Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin birini bitirmiş olmak şart.

Bir diğer aranan şart ise Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) KPSSP48 puan türünden en az 80 (Seksen) ve daha yukarı puan almış olmak.

Bu şartları taşıyan adaylar kurumun resmi internet sayfasından başvuru formuna ulaşabilirler.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.