Halkbank KPSS'siz 1.295 Memur Alımı Yapacağını Açıkladı

Halkbank KPSS'siz 1.295 Memur Alımı Yapacağını Açıkladı

Halkbank Bütün şehirlere Memur alımı iş ilanları yayınladı. Başvurular başlamış olup 09 Kasım 2017 de sona erecektir. KPSS şartı yok.

Halkbank 1.000 Servis görevlisi, 170 Uzman yardımcısı, 25 İç Kontrolör yardımcısı, 35 Müfettiş yardımcısı, 50 Bilgi Teknolojileri Uzman yardımcısı, 10 Bilgi Teknolojileri Müfettiş yardımcısı ve 5 Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör yardımcısı olmak üzere toplam 1295 Memur alımı ilanları yayınladı.

Sınava başvuru şekli: Adaylardan, başvuru bedeli olarak 75 TL tahsil edilecektir. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek bedel, İstanbul Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankanın hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacaktır.

Sınav ücreti 18 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 09.00’dan, 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat 17.00’ye kadar, yalnızca Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacaktır. EFT, Kredi Kartı, ATM ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir.

Adaylardan istenen belgeler: Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, 01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlu olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, muaf veya en az 01.09.2018 tarihine kadar tecilli olmak ve Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak gerek.

Başvuracaklarda aranan şartlar: Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak; Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye elverişli olduğunu, tam teşekküllü bir sağlık kurumundan alınacak raporla belgelemek (Sağlık Raporu; giriş sınavının, yazılı ve mülakat olmak üzere tüm aşamaları tamamlandıktan sonra talep edilecektir.) Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olması şart.

Halkbank’a alınacak kadrolu memurlar için çeşitli görevler ve çeşitli şehirler mevcuttur. Başvuruyu incelemek ve başvuru yapacak adaylar sayfayı ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.