İl Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İş İlanları

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İş İlanları

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Lise Mezun İşkur İşçi Alım ilanları 12 Eylül 2017 de yayınladı. Başvuracak Bay Bayan adaylar için başvurular başlamış olup 21 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir. EKPSS girmiş olma şartı bulunmaktadır.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2 Eylül 2017 de işçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi olarak istihdam edileceği açıklandı. Başvuracak adaylar aşağıda belirtilen iş ilan numarası ile 21 Eylül 2017 tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

İstenen belgeler: Öğrenim belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir), Engelli raporu, (engelli raporu vermeye yetkili hastanelerden alınacaktır.) ve İş Talep formu ile başvuru yapılacaktır. Talep Daimi iş gücü talebi olup sadece Engelli olanlar başvuru yapabileceklerdir.

Beden İşçisi Genel 5 kişi için şartlar: Ortaöğretim Lise ve Dengi mezun olması gerek. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00003997962 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 21 Eylül 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Talep fazla olması halinde talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Talebe başvurmak için geçerliliği olan EKPSS sınavına girmiş olmak gerekmemektedir. Talebe başvuruda bulunan kişilerin tercih edilen kadro için aranan başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.

Başvuracak adaylar Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü istihdam edilecek olup çalışma adresi de aynı adrestir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 21 Eylül 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.