ING Bank İş İlanları Temmuz 2017

ING Bank İş İlanları Temmuz 2017

ING Bank Temmuz 2017’de en az lise mezunu personel alımı yapacaktır. Son başvuru tarihi ilandan ilana değişmektedir. Başvurular ING Bank resmi internet sitesi üzerinden üye olarak yapılmaktadır. En az lise mezunu alımlarda adaylarda aranan şartlar şu şeki

ING Bank; Mobil Satış Temsilcisi, Gişe Yetkilisi Yardımcısı, İşe Alım Yönetmeni, Dış İletişim Müdürü, Yeni Mezun Analist/Yazılım Mühendisi/Altyapı Uzmanı gibi daha birçok kadroya alım yapmaktadır.

İlanlar için son başvuru tarihleri değişiklik göstermektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar ING Bank resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Bazı ilanlara en az lise mezunu adaylar da başvurabilmektedir. Personel alımı için adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde belirtilmiştir:

Mobil Satış Temsilcisi alımı için; lise, ön lisans veya lisans programı mezunu olmak, 30 yaşını geçmemiş olmak, iletişim ve ikna becerisi yüksek olan, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, bankacılık kariyerinde Saha Satış Yöneticiliği ve Şube Bankacılığı pozisyonlarında ilerlemek isteyen, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli personel alımı yapılacaktır.

Çağrı Merkezi/Operasyon Merkezi Yetkilisi alımı için; en az ön lisans mezunu, 28 yaşını geçmemiş, 7/24 vardiyalı çalışma sistemine uyum gösterebilecek, müşteri odaklı çalışan, ikna ve satış kabiliyeti yüksek olan, özgüveni yüksek olan, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli personel istihdamı gerçekleştirilecektir. İŞKUR’un düzenlemiş olduğu işbaşı eğitim programına katılmak isteyen adaylar da başvurularını yapabilirler.

Gişe Yetkili Yardımcısı alımı için; En az lisans mezunu, üniversitelerin iktisat, işletme, maliye, istatistik, ekonomi, uluslararası ilişkiler, ekonotmeri, bankacılık gibi bölümlerinden mezun, ikna kabiliyeti yüksek, satış yapmaya yatkın, bankaya yeni müşteri kazandırabilecek, erkek adaylar için askerliğini yapmış personel alımı gerçekleştirilecektir.

İşe Alım Yönetmeni alımı için; tercihen psikoloji, sosyoloji, işletme ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun, insan kaynakları işe alım konusunda en az 5 yıl deneyimli, çok iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen, takım çalışmasına yatkın, yeniliklere açık ve kendisini geliştirebilen, erkek adaylar için askerlik yapılmış ya da en az 2 yıl tecilli personel istihdamı gerçekleştirilecektir.

Sistem Analisti alımı için; lisan mezunu, CRM konularında deneyim sahibi, iyi derecede İngilizce konuşan ve yazan, yeniliklere açık, analitik düşünen, sonuç odaklı çalışan, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış personel alımı yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum