İnönü Üniversitesi 1 Personel Alımı Yapıyor

İnönü Üniversitesi 1 Personel Alımı Yapıyor

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü 19 Şubat 2018 tarihiyle İş Kurumu tarafından yayınladığı ilanla Su Pompası Operatörü alacağını ilanla duyurmuştur.

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü İş Kurumu tarafından 19 Şubat 2018 tarihiyle yayınladığı ilanla 1 Su Pompası Operatörü alımı için başvuruların başlamış olup 28 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. Başvurular İş Kurumu üzerinden online veya şahsen yapılabilecektir.

Alımı yapılacak 1 Su Pompası Operatörü için istenilen şartlar; En az ilköğretim mezunu olması ve 3 yıllık iş deneyimini olduğunu gösteren belgeye sahip olması gerekmektedir.

Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından istenilen şartlara uyan, başvuru yapmış adaylar noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir. Kura 07 Mart 2018 tarihi saat 13:00 ile 14:00 de İnönü Rektörlüğünde yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.