Kara Kuvvetleri Kuvvetleri Sözleşmeli Er Temini Faaliyetleri Başladı

Kara Kuvvetleri Kuvvetleri Sözleşmeli Er Temini Faaliyetleri Başladı

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığında 2017 yılı sözleşmeli er temin faaliyetlerinin başladığını bu gün bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 2017 yılı sözleşmeli er temin faaliyetlerinin 26 Şubat 2018 tarihi ile 07 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacağı ilan edildi.

Seçim aşaması faaliyetlerine çağırılanlar sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) adresinde hazır bulunacaklardır.

Sözleşmeli Er Seçim Aşaması Faaliyetleri Nasıl Olacak?

Kayıt-kabul, fiziki kontrol, fiziki yeterlilik testi, mülakat, hastane sevk işlemleri aşamalarından meydana gelmektedir. Fiziki yeterlilik testi için tüm adayların yanlarında spor kıyafetlerini getirmeleri, adaylar başvuru kılavuzunda belirtilen belgeleri yanlarında getireceklerdir. Askerlik hizmetini yapmamış adaylar seçim aşaması faaliyetine gelirken son 1 (Bir) ay içinde alınmış askerlik durum belgesi getireceklerdir.

Önemli alan hususlardan bir diğeri ise adayların yanlarında getirdikleri belgelerin hem aslını ve hem de fotokopilerini getirmeleri asıl belgeleri teslim etmemeleri gerekmektedir. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecek ve adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evrakların eksik veya yanlış olduğu tespit edilirse temin sürecinin hangi aşamasında oluşa olsun işlemleri iptal edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum