Kariyer Kamu Resmi Personel Memur İşçi Alımı Sitesi Açıldı

Kariyer Kamu Resmi Personel Memur İşçi Alımı Sitesi Açıldı

www.kariyerkamu.com Mezun olduğunuz düzeyden veya bulunduğunuz şehirde yer alan ilanlara ulaşabilirsiniz. Dilerseniz kişisel durum veya unvan belirterek hangi kurumlarda alım yapıldığını öğrenebilirsiniz.

Kariyer Kamu sitesi sizlerin kullanımına sunuldu. Hazırlanan sitemizde Kamu Personeli Alımı haricinde hiçbir haber veya açıklama yer almamaktadır. Sitemizden anlık olarak bütün devlet memuru alım ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Kamuya yapılan bütün memur, işçi ve sözleşmeli personel alımlarına tarih sırasına göre ulaşabilirsiniz. Memur adaylarından gelen talepler neticesinde hazırlanan sitemizde dilediğiniz şekilde ilanları listeleyebilirsiniz.

Sitemizin Anasayfası'nda yer alan Eğitim Seviyesi seçeneğinden İlköğretim, Lise, Meslek Yüksekokulu, Üniversite, Yüksek Lisans ve Doktora düzeyinden mezun olduğunuz düzeyi seçerek arama tuşu yardımıyla ilanları ayrı ayrı listeleyebilirsiniz.

Kurum sekmesinden dilediğiniz kurumu, Pozisyon kısmından dilediğiniz unvanı seçerek arama yapabilirsiniz. Sitenin bir diğer özelliği olan Şehir kısmından dilediğiniz şehirdeki ilanları görüntülemeniz mümkün.
Son olarak Durum sekmesinden Engelli, Eski Hükümlü ve Terör Mağduru TMY alımlarını ayrıca işaretleyerek sonuçlardan dilediğinizi inceleyebilirsiniz.

Not: Filtrelerden seçim yaptıktan sonra sonuçlara ulaşmak için yukarıda yer alan "Ara" tuşuna basmayı unutmayın.

Sitemiz için özel olarak hazırlanan Android ve İOS yazılımlarını hemen indirerek sonuçlara göz atabilirsiniz. Kariyer Kamu Facebook sayfasını beğenerek takip edebilirsiniz.

Kariyer Kamu Sitesi 200'den fazla resmi Kurumun kamu personeli alımı, işkur iş ilanlarının bir arada sunulduğu, Şehir, Mezuniyet düzeyi, Kurum, Durum ve Pozisyon seçimi yapılarak arama yapıldığı resmi site.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum