Kırşehir Akpınar Belediyesi işçi alıyor

Kırşehir Akpınar Belediyesi işçi alıyor

Akpınar Belediyesi İlköğretim mezunu 2 işçi alacağını açıkladı. Başvuracak adaylarda KPSS şartı aranmayacak olup başvuru başlamıştır.

Başvuracak aday İş Kurumu üzerinden 18 Ekim 2017 ile 27 Ekim 2017 tarihleri arasında internetten veya şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Açılan ilan daimi olarak ilan edilmiştir.

Kırşehir Akpınar Belediye Başkanlığı İş Kurumu Üzerinden ilkokul mezunu 2 işçi alımı 18 Ekim 2017 de yayınladı. Başvuracak adaylar belediyeye Beko loder kazıcı yükleyici operatörü olarak alınacaktır. Adaylarda KPSS şartı aranmamaktadır.

İstenen belgeler: Öğrenim belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir).

Beko loder kazıcı yükleyici operatör 2 kişi için şartlar: İlkokul, SRC4 belgesi ve kazıcı yükleyici sertifikasına sahip olması şart. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00004069106 numara ile İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen veya İnternetten 27 Ekim 2017 tarihi mesai bitimine kadar başvurmaları gerek.

Alınacak personel noter kurasınca belirleneceği üzere noter kurası 03 Kasım 2017 tarihi ve saat 11:00 ile 12:00 saatleri arasında Akpınar belediyesinde çekilecektir.

Alınacak işçi İnternet üzerinden veya şahsen başvuru yaparak noter huzurunda kura çekimi gerçekleşerek yapılacaktır.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvurdukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar ve yeni yedek aday alım yapılır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.