Kültür ve Turizm Bakanlığı 38 Personel Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı 38 Personel Alımı

Çanakkale Belediyesi 25 beden işçisi, 1 arkeolog, 9 restoratör, 3 harita mühendisi alımı gerçekleştirecektir. Arkeolog, restoratör ve harita mühendisi alımı için son başvuru tarihi 30 Haziran, beden işçisi için 8 Temmuz olarak belirtilmiştir. İşte şartlar

Çanakkale Gülpınar Kazı Başkanlığı 25 beden işçisi alımı yapacaktır. Çanakkale Parion Kazı Başkanlığı ise 1 arkeolog, 9 restoratör ve 3 harita mühendisi olmak üzere toplamda 13 personel alımı gerçekleştirecektir.

Gülpınar Kazı Başkanlığı için başvurular 3 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak olup 8 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir. Başvurular Gülpınar Kazıevi’ne yapılacaktır. Parion Kazı Başkanlığı için başvurular 18 Haziran tarihinde başlayacak olup 30 Haziran tarihinde sona erecektir. Başvurular, Parion Kazıevi’ne yapılacaktır.

İlanlar Kültür ve Turizm  Bakanlığı tarafından İŞ-Kur üzerinde yayımlanmıştır. İşte alım yapılacak pozisyonlarda istihdam için aranan şartlar:

25 Beden İşçisi alımı için, adayların en az 3 yıl kazı işçisi mesleğinde deneyimli olması gerekmektedir. İstihdam edilen personeller Gülpınar Kazı Başkanlığı’nda çalıştırılacaktır. İlanda ikametgah şartı da aranmaktadır. Adayların Gülpınar, Kızılkeçili Mahallesine kayıtlı olup orada ikamet etmesi gerekmektedir. Başvuru için nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf gerekmektedir.

1 Arkeolog, 9 Restoratör ve 3 Harita Mühendisi alımı için,çalışmaya engel sağlık probleminin olmaması, arkeolojik kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmalarında 2 yıl deneyiminin olması, Parion Kazı Ekibi üyesi olması gerekmektedir. Başvuru için nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgah adresi ve 2 adet fotoğraf gerekmektedir.

Parion Kazıevi ile iletişim bilgileri 0 544 854 59 23 (Alper Yılmaz), Gülpınar Kazıevi’nin iletişim bilgileri 0 530 835 8039 (Davut Kaplan) olarak belirtilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.