Malatya Öğretmenevi  ASO Müdürlüğü Personel Alımı

Malatya Öğretmenevi ASO Müdürlüğü Personel Alımı

Malatya Öğretmenevi ASO Müdürlüğünden yapılan ilanda 2 Garson (Servis elemanı ve Şef Garson) alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru son tarih 03 Mart 2017 olarak açıklanmıştır. Başvuracak adaylar internet üzerinden veya şahsen yapabilirler.

Alınacak personel Malatya Merkez Öğretmenevi Aso Müdürlüğü çalışacak olup 2 personel Malatya Öğretmenevi Garson (Servis elemanı ve Şef Garson) olarak çalıştırılacağı belirtildi. Çalışma adresi olarak Malatya Öğretmenevi Aso Müdürlüğü olarak belirtilmiştir.

Malatya İş İlanları Alınacak Garson (Servis elemanı ve Şef Garson) için şartlar: En Az İlkokul en çok Ortaöğretim Lise ve Dengi mezunu ve 1 yıl iş deneyimi olması gerekmektedir. Daimi ve tam süreli çalışacak olan personel İş kur (00003607576) iş ilanı numarası ile internet sitesinden veya Şahsen son başvuru tarihi 03 Mart 2017 mesai bitimine kadar yapmaları gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 03 Mart 2017 Belge Teslim Tarihi: 22 Şubat 2017 ile 03 Mart 2017 Belge Teslim Yeri: Malatya Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü (Elden veya İadeli taahhütlü posta yolu ile) Posta yolu ile gönderimlerde teslimatta oluşabilecek gecikmelerden Öğretmenevi sorumlu değildir. Alınacak personel noter kurası ila alınacağından Kura Tarihi ve Yeri: 13 Mart 2017 Saat: 13: 00 ile 14: 00 arasında Malatya Öğretmenevi müdürlüğünde gerçekleşecektir.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını kura, yazılı ve sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklı tutulacaktır.

Yayınlanan bu ilanlara kişisel durumu ‘’ normal ‘’ olanlar başvurabilir. Talep Daimi olup İş Kur üzerinden iş ilan numaraları ile başvuru yapılacaktır. Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinde öncelik belge tarihine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.