MSB Jandarma 2017-3 uzman erbaş alımı başvuruları başladı.

MSB Jandarma 2017-3 uzman erbaş alımı başvuruları başladı.

Milli Savunma Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı 2017-3 uzman erbaş alımı başvuruları başladı. Jandarma komando ve asayiş uzman erbaş alımı için Tıkla ve Başvuru yap.

Jandarma Genel Komutanlığı 2017 yılı 3. dönem uzman erbaş alımı başvuruları başladı. Bu kapsamda jandarma komando, jandarma emniyet ve jandarma asayiş birliklerine sözleşmeli uzman erbaş alımı başladı. Jandarma lise mezunu erbaş alımı başvuruları 20 Ocak tarihinde başladı. Başvurular 17 Şubat 2017 tarihi mesai saati bitiminde son bulacaktır.

Başvuru şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak, Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre yirmi beş (25) yaşını bitirmemiş (01 Ocak 1992 tarihi ve sonrasında doğanlar) olması gerekmektedir.

Jandarma 2017/3 uzman erbaş alımına 25 yaşını bitirmemiş adaylar başvurabilecek. Yani sadece 1 Ocak 1992 tarihinden sonra doğan adayların başvuruları kabul edilecek. Ancak sözleşmeli erbaş ya da er olarak 3 yıl görev yapmış adaylarda yaş şartı 29 olacak. Askerlik şartı da arananlar şartlar arasında bulunmaktadır. Terhis tarihinin üzerinden 3 yıl geçmemiş adaylar başvuruda bulunabilecek. 20 Ocak 2014 tarihinden sonra terhis olan adaylar başvuru yapabilecekken, bu tarihten önce askerlik hizmetini bitirenler başvuru yapamayacaktır.

Öğrenim şartı olarak en az lise veya dengi okullardan mezun olmuş olmak gerektiği belirtiliyor. 20 Temmuz 2017'den önce terhis olacak olanlar da Jandarma uzman erbaş alımına başvurabileceklerdir. Jandarma Genel Komutanlığı 2017-3 uzman erbaş alımı başvuruları Jandarma Genel Komutanlığının internet adresinden yapılacak. 17 Şubat tarihine kadar devam edecek olan başvurular internet ortamından başka bir yoldan kabul edilmeyecektir.

Kaynak:www.KamuPersoneliAlimi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum