MSB Kadrolu 134 Memur Alımı İlanı Yayımladı! KPSS Tabansız - En Az Lise

MSB Kadrolu 134 Memur Alımı İlanı Yayımladı! KPSS Tabansız - En Az Lise

Milli Savunma Bakanlığına en az lise mezunu olmak üzere önlisans mezunu ile lisans mezunu 134 kamu personeli memur alımları için başvuru ilanı yayımlandı. MSB memur alımları başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde.

Milli Savunma Bakanlığı MSB Kuvvet Komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesine MSÜ 2020 yılı memur temini başvuru kılavuzu kapsamında 134 kadrolu memur alımı başvuru ilanı yayımlandı. MSB 2020 yılı memur alımları kapsamında başvuru şartları ve tüm detayları bu haberimizde sizler için hazırladık.

MSB Memur Alımı Başvuru Süreci

Başvurular Personel Temin Daire Başkanlığı PERTEM internet adresi üzerinden çevrim içi olarak 30 Aralık 2020 tarihi itibarıyla başladı. Adaylar başvurularını sadece internet üzerinden 31 Ocak 2021 tarihine kadar yapabileceklerdir. MSB memur alımları internet haricinde yapılan başvurular kabul edilmeyecek ve bu dilekçelere cevap verilmeyecektir denildi. Dilekçe, mektup, posta vb. gibi yöntemlerle başvuru kabul edilmeyecektir.

Her adayın sadece bir tercih hakkı bulunmaktadır.

Memur Alımları Başvuru Kontenjanları

Milli Savunma Bakanlığına lise mezunu, önlisans mezunu ve lisans mezunu personel alımları alınacak. MSB 2020 yılı memur alımı başvuru kontenjanlarının sayısal verilerine ve mezuniyetler bazında tüm detaylarına kılavuzdan ayrıca ulaşabilirsiniz.

MSB Memur Alımları Başvuru Genel Şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak gerekiyor. Ayrıca adaylar başvuru kılavuzunda yer alan TABLO 2’den mezuniyetlere, kontenjanlara ve tüm hükümlere ayrıca ulaşabilirler. Mezuniyetler açısından eşdeğer bölüm kabul edilmeyeceği de belirtilmektedir. Tüm şartlara ayrıca başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

KPSS Taban Puan Şartı Yok

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) nitelik tablosunda (Tablo-2) belirtilen ilgili puan türlerinden (lise KPSSP94, önlisans KPSSP93, lisans KPSSP3 puan almış olmak şartı aranmaktadır. KPSS puanı açısından herhangi bir taban puan durumu yoktur, sadece geçerli KPSS puanı yeterlidir.

Tüm İlanlara Anlık ve Güncel olarak ulaşmak için (Kamu Personeli Alımı) cep uygulamamızı indirerek veya Facebook sayfasını takip ederek de anında haberdar olabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum