MSB Sözleşmeli Er Alımları Son 3 Gün

MSB Sözleşmeli Er Alımları Son 3 Gün

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Sözleşmeli Er Alımları için son gün 30 Eylül 2017 olarak açıklanmıştır. Başvurmak için gecikmeyin.

MSB Deniz, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları en az İlkokul mezunu binlerce Sözleşmeli Er alacağını açıklamıştı. Alınacak Erlerde Askerlik şartı aranmamaktadır.

Başvuracak adaylar için başvuru süreci başlamış olup 30 Eylül 2017 de sona ereceğinden adayların 30 Eylül 2017 mesai bitimine kadar başvuruyu yapmaları gerekmektedir.

Sözleşmeli Er alımlarında başvuracak adaylarda aranan bazı şartlar şöyledir. En az ilköğretim veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olup, askerlik hizmetin ierbaş ve er olarak tamamlamış ve düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2017 tarihi itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olması şart.

Adaylar başvurularını 30 Eylül 2017 tarihi son günü mesai bitene kadar MSB genel ağ (internet) adresinden çevrimiçi (online) olarak yapacaktır. Halen silahaltında olan adaylar çevrimiçi başvurularını yaptıktan sonra dilekçeye başvuru sayfasının çıktısını da ekleyerek kıta özlük dosyalarının muhafaza edildiği ilk amirin belge hazırlaması için müracaat edeceklerdir.

Başvuru yapacak adaylar için başvuru adresi ve başvuru kılavuzu aşağıda verilmiştir. Başvuracak kişiler ilan kılavuzunu inceleyerek doğru bir şekilde ön başvurusunu Online olarak yapmaları gerek.

Milli Savuma Bakanlığı Kara,Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlıklarında sizlerde yerinizi almak için başvuru süresi olan 30 Eylül 2017 bitimine kadar başvuru sağlamanız gerekmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum