Müze Müdürlüğü 55 İşçi Alımı İşkur İş İlanları

Müze Müdürlüğü 55 İşçi Alımı İşkur İş İlanları

Aydın Müze Müdürlüğü İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Bay/Bayan Kamu işçi alımı yapacaktır. Müze Müdürlüğü Bünyesinde çalışacak olup 55 kişi alınacaktır. KPSS şartı bulunmayıp ilan metni aşağıda verilmiştir.

Aydın Kadıkalesi kazı başkanlığı 20 kişi ve Aydın Çine Tepecik Höyüğü Kazı Başkanlığı 35 kişi İzmir 15 kişi Müze Müdürlüğü İlkokul, Lise ve Üniversite mezun KPSS Şartsız işçi alımı gerçekleştiriyor. Başvuracak adaylar ilan kılavuzunu incelemeleri gerekmektedir. Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kazı Başkanlığı işçi alımı yapacaktır.

Alınacak personeller Aydın Kadıkalesi kazı başkanlığı ve Aydın Çine Tepecik Höyüğü Kazı Başkanlığı Müze Müdürlüğü adreslerine istihdam edilecektir. Başvurular başlamış olup 30 Eylül 2017 de sona erecektir.

Müzeler Genel Müdürlüğü Kazı Başkanlığına başvuracak adaylarda aranacak şartlar: Okur yazar, İlkokul, Lise, Önlisans, Lisans olması ve 18 yaşını doldurması yeterlidir.Daha önce arkeolojik kazılarda tecrübesi (Tercih Sebebidir) olan ve 35 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.

Başvuracak adaylardan istenen belgeler: Nüfus cüzdan fotokopisi, Sağlık raporu, 2 adet resim, Sabıka kaydı, Öğrenim durum belgesi, SGK belgesi ve Adli sicil belgesi sunacaktır. İlan Metni Aşağıdaki Link adresinde bulunmaktadır.

Müze Müdürlükleri kazı başkanlığına başvuracaklar Arazi şartlarında, toz, soğuk ve sıcakta çalışmaya mani bir durumu olmaması gerekmektedir. 2863 sayılı kültür varlıkları koruma kanunu ve kültür ve tabiat varlıklarıyla ilgili yapılacak yüzey araştırması, sondaj ve kazı çalışmalarının yürütülmesi hakkında yönerge kapsamında, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından verilen kazı heyet listesinde yer almış olması tercih sebebidir.

Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Aydın Kadıkalesi kazı başkanlığı ve Aydın Çine Tepecik Höyüğü Kazı Başkanlığı başvurular başlamış olup 30 Eylül 2017 tarihinde son bulacaktır.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum