Naci Ağbal Taşerona Cevap Verdi

Naci Ağbal Taşerona Cevap Verdi

İş İlanları ve Kariyer Haberleri Sitemizin Son Dakika Taşeron İşçi Haberleri Bölümümüzde Taşeronların Kamuda İstihdamı Konusunda Yapılan Tüm Resmi Açıklamaları Sizlere Ulaştırmaya Devam Ediyoruz. Maliye Bakanı Naci Ağbal konu hakkında gelen soru üzerine c

İş İlanları ve Kariyer haberleri sitemizin Taşeron İşçiler bölümünde Kamuda istihdam edilen ve kadroya geçirilmek üzere bekleyen yaklaşık 720 bin taşeron işçiyi ve ailelerini yakından ilgilendiren bütün gelişmeleri sizlere sunmaya devam ediyoruz.

Konu hakkında bir çok açıklama ardı arkasına yapıldı. 2016 Yılında çözülemeyen durum 2017 yılına sarktı. Bu yılda yapılacak olan referandum sonrasına kalan Taşeronların kamuda istihdam edilmesi işlemleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın yaptığı açıklama ile daha önceden netleşmişti.

Erdoğan 'ın katıldığı bir programda gelen soru üzerine yaptığı açıklamada "Taşeron işçilerimizi çözüme 2017 yılı içerisinde ulaştıracaklarını ancak kamuda 4/a 4/b 4/c sözleşmeli gibi dağılımların doğru olmadığını daha öncede söylemiştim. Taşeron kardeşlerimize müjdeyi verebiliriz çözüm yakındır." demişti.

Bu açıklama sonrasında ilk açıklama Maliye Bakanı Naci Ağbal 'dan geldi.

Bakan Ağbal vatandaşa hitap ederek 16 Nisan 2017 referandumunda vatandaşın güçlü desteğini talep etti.

Naci Ağbal 'ın konuşması esnasında başka bir vatandaşın, "taşeron işçilere kadro sözü vermiştiniz" sözlerini duyan Bakan "sabredin" diye cevap verdi.

Son Dakika Taşeron İşçiler haber bölümümüzü takip ederek konu hakkında yapılan tüm resmi açıklama ve duyurulara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum