Okullara Hizmetli ve Güvenlik Görevlisi Alınıyor

Okullara Hizmetli ve Güvenlik Görevlisi Alınıyor

Bin 580 Güvenlik Görevlisi hizmetli alımları 07 Kasım 2017 sona eriyor. Başvuruları başlamış olup gecikmemek başvuru yapınız.

Alımlar 07 Kasım 2017 de sona erecek olan ilanlar ve şehirler şöyle: İstanbul, Afyonkarahisar, Yozgat ve Elazığ olarak görülmektedir.

Güvenlik Görevlisi hizmetli alımlarında 4 ilde ilan başlatılmış olup ilanlar sona ermek üzere. 4 şehirde başlayan ilana başvurmak isteyen adaylar aşağıda bulunan link adresleri üzerinden başvurularını yapabilirler.

Başvuracak adaylar ilköğretim lise Ön lisans ve Lisans mezunu olabilecekler aynı zamanda başvuracak adaylar 18 yaş ile 40 yaş arasında olmaları gerekmektedir. Genelde alımlar noter kurası ile belirlenmektedir.

İlanlar kısa süreliğine yayınlanıp hemen kaldırıldığı üzere başvuracak adayların bu kısa süre zarfı içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuracaklar işkur kaydı olması ve typ aramada bulunduğu şehrin alımına başvuru yapabilirler. Ayrıca iş kurumu il ve ilçe şubelerinden yapılabilir. Alınacaklar toplum yararına programı kapsamında istihdam edilecektir.

Başvuracak adayların 07 Kasım 2017’ye kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerek. Sonra çıkacak ilanların son tarihleri ilana göre değişecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum