Önlisans Mezunları POMEM de Hak İstiyor

Önlisans Mezunları POMEM de Hak İstiyor

Bakan Soylu 'nun 10 Bin Polis Memuru Alımı Yapılacağının Açıklanmasının Ardından Önlisans Mezunları da Lisans Mezunları İle Beraber Bu Alımlara Başvuru Yapma Hakkı İstiyor. Önlisans Mezunlarının Haklı Taleplerini İletiyoruz.

İş İlanları Kariyer haber sitesimizde günlük yayınlanan tüm kamu personeli alım ilanlarını ve bu yönde yapılan tüm resmi açıklamaları sizlere ulaştırıyoruz. Diğer bir taraftan atama bekleyen memur adaylarının haklı taleplerini manşetimize taşıyoruz.

Önlisans mezunu olan sitemizin takipçileri tarafından hazırlanan haberi aynen sunarak yetkililerden bu çağrıya kulak vermelerini talep ediyoruz.

Bilindiği üzere 2017 senesine kadar POMEM hep lisans bölümlerinden alım yapmıştır.15 Temmuz darbe girişiminin ardından yayınlanan KHK'da Emniyet Genel Müdürlüğü'nden çok sayıda ihraç gerçekleşmiştir, teşkilatımızda ihraç edilen personel yerine acilen yeni personelin alımı aşikârdır.

Vatanı sevmek demek önlisans, lisans ayrımı yapmak demek değildir. Vatan aşkı bayrak sevdası en önemlisi bunları savunmanın kıyaslanması önlisans lisans olarak düşünülmemelidir. Lisans okuyan da önlisans okuyan da Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşıdır ve mühim olan o görevi canı gönülden yapmak istemesidir ki bunu 15 Temmuz gecesi yaşımızda cinsiyetimize bakmadan, ülkemizin dört bir köşesinden meydanları inerek ve bir ay boyunca demokrasi nöbetleri tutarak neler yapabileceğimizi gösterdik.

"Mühim olan vatandır, gerisi teferruattır" cümlesini yaşadık, görüyoruz ki lisans alanından mezun olan birçok kişi onun lisansların POMEM 'e girmesine karşı olmaktadır. Bu görevin amacı demokratik düzen içinde kanun hâkimiyetinin sağlanması ve korunması yurt içinde huzur ve nizam matemini vatandaşların mal güvenliğinin sağlanması ve korunmasını amaç edinmiş polislik gibi şu anda bir görevin ayrımı sadece lisans olarak olmamasından yanayız, sebebi de bu aşkın kalpten geçtiğinden yanayız.

Bizler bu işe gönül vermiş insanlar olarak, vatanımızı korumak için, kanımızın son damlasına kadar bu görev için hazırız. Bu hususlar dâhilinde siz devlet büyüklerimizden gerekli olan düzenlemeleri yapacağınıza inanıyor, gereğini yapılmasını arz ediyoruz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum