Özel Kuvvetler Komutanlığı Ek Temin Duyurusu

Özel Kuvvetler Komutanlığı Ek Temin Duyurusu

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı Bordo Bereli Alımıyla İlgili Çok Önemli Bir Açıklama Yaptı. Yayınlanan Ek Temin Duyurususunda Başvuru Yapan Herkes 'in Çağrıldığı Bildirildi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı tarafından bordo bereli alımı için daha önceden ilan yayınlanmıştı. Başvurular alındı ve başvuru sonuçlarında sınava hak kazananlar açıklandı. Bu açıklamadan bir süre sonra Kurum yeni bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre :2016 Yılı Özel Kuvvetler Komutanlığına Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Temin faaliyeti kapsamında çağrılan adayların, 2015 ve 2016 yıllarına ait KPSSP3 puanlarından en son girdiği sınav puanı (2016 puanı yok ise 2015 puanı) esas alınmıştır. KPSSP3 puanları arasında fark gözetmeksizin, adaylar en yüksek puandan en düşük puana göre sıralamaya tabi tutulmuş ve sıralama kontenjanın 20 katı olarak belirlenmiştir. İdarenin ihtiyaçları doğrultusunda ek çağrı yapılmıştır. Bu kapsamda KPSSP3 puanı 60,0000 ve üzeri olan adaylar seçim aşaması faaliyetlerine çağrılmıştır. (05 Aralık 2016 da yayımlanan ilk ilanda çağrılmayan adaylar çağrılmıştır.) Çağrılan adaylar Kayıt Kabul ve Fiziki Yeterlilik Testine tabi tutulacaktır. Bu faaliyetler aşağıda belirtilen yer ve tarihlerde icra edilecektir.

Sınav yeri: MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında (Mamak/ANKARA) Sınav tarihleri: 16-20 Aralık 2016. Seçim Aşaması Faaliyetlerinde (Kayıt Kabul Faaliyetleri, Fiziki Yeterlilik Testi FYT) başarılı olan adayların mülakat sınav tarihleri bilahare yayımlanacaktır.

Adaylar başvuru kılavuzunda belirtilen hususlara ilave olarak, “Sınav Giriş Belgesi”nin yazıcı çıktısı ile “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu (3 adet)” doldurarak, sınava gelirken yanlarında getireceklerdir. Adayların nüfus cüzdanı (kimlik), diploma, terhis belgesi vb. belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini getirmeleri, asıl belgelerini teslim etmemeleri önem arz etmektedir.

Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir. Askerlik hizmetini yapmayan adaylar sınavlara gelirken; son bir ay içerisinde alınmış askerlik durum belgesinin (askerlik şubesi veya e devlet üzerinden alınmış olan) aslını ve bir adet fotokopisini yanlarında getireceklerdir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.