Söke Ovası Sulama Birliği Eğitim Şartsız Personel Alımı

Söke Ovası Sulama Birliği Eğitim Şartsız Personel Alımı

Söke Ovası Sulama Birliği işkur aracılığı ile okur yazar olma şartı ile 3 kişi genel amaçla Beden işçisi alımı yapacak. Son başvuru 29 Ocak 2018.

Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan ilanda Söke Ovası Sulama Birliği tarafından istihdam edilmek üzere genel amaçlı 3 beden işçisi alımı yapılacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 29 Ocak 2018 mesai bitimidir.

Başvuru şartı: Okuma yazma bilme şartı vardır. Görevi yapmaya engel bir durumu olmamak.

Başvuru yapmak isteyen adaylar 00004227968 numaralı işkur ilanına Aydın İl şube müdürlüğüne şahsen veya işkur internet adresine başvurmaları gerekmektedir.

Bu ilana kişisel ilana Engelli olan adaylar başvuru yapabilir. Şartları uyan ve başvuru yapan adaylar 1 Şubat 2018 saat 10.00- 11.00’de tarihinde kura çekişi yapacaktır. Kura adresi Söke Ovası Sulama Birliği Binası’dır.

Noter huzurunda çekilen kurada açık iş sayısının üç katı olarak kura çekimi sonucu belirlenir. Kura ile ayrıca, aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan bir liste oluşturulur. Sınav gün, saat ve yeri, talebi veren Kurum olan Söke Ovası Sulama Birliği tarafından, mülakat veya sınav gününden en az beş gün önce ulaşacak şekilde iadeli taahhütlü posta ile tebliğ edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.