Son Dakika Taşeron Açıklaması Kadroya Alınmayacaklar

Son Dakika Taşeron Açıklaması Kadroya Alınmayacaklar

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek 'ten Son dakika taşeron işçileri ilgilendiren önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre kadroya alınmayacaklar kesinleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan taşeron işçilere kadro açıklamasından sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 'nca resmi hesaplardan yayınlanan paylaşımlarda bir nokta bizim dikkatimizi çekmişti. Bu açıklamaların ardından hemen taşeron işçiler arasından kadroya alınan ve alınmayan kurumları yayınlamıştık. Bu paylaşımlara bir çok takipçi yalan diyerek tepki göstermişti. Biz bu tepkilere rağmen KİT ve Belediye personellerininde kadroya alınması için Taşeron işçiler sayfamızdan talepte bulunduk. Ve sonuç olarak korkulan oldu. İlgili açıklamayı Başbakan Yardımcısı yaptı. işte o açıklama;

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TRT Haber'de taşerona kadroda KİT'lerde dahil edilecek mi sorusunu cevapladı.

Şimşek, KİT'lerin taşerona kadroya dahil edilmesi son derece yanlış olur dedi.

İşte Şimşek'in KİT'lerle ilgili açıklaması

KİT'lerin kadroya dahil edilmesi son derece yanlış olur. Örneğin Türkiye Petrolleri ne işe yarar, petrol çıkartır, kimle rekabet ediyor Shell ile rekabet ediyor, ulusulararası şirketlerle, katı kuralların olmadığı, esnek oludğu şirketlerle rekabet ediyor. Nasıl rekabet edecek?

Olay sadece maliyet meselesi değil, olay bazı hizmetlerin kaliteli bir şekilde ve süreklilik arz edecek şekilde yerine getirilmesidir. Biliyoruz ki, kamu da performans düşük. Özel sektör çok daha hızlı ve verimli bir şekilde iş yapıyor, dolayısıyla sadece maliyet perspektifiyle bakmamak lazım.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum