Son Dakika Taşeron Haberi

Son Dakika Taşeron Haberi

Milyonlarca taşeron işçilerin hükümetin adım atacağı taşeron işçilerin kadroya geçilmesine yönelik olarak duaya çıkıldı. Karayolları 5 Bölge Müdürlüğünde görevli taşeron işçiler ve aileleri ile kadro verilmesi için dualar edildi. Ayrıntılar haberimizde..

Mersin Atatürk parkında toplanan taşeron işçiler, hükümete ve siyasilere seslenerek bizlere kadro  sözü verdiniz. Sözlerin tutulmasını istediklerini belirten işçiler aileleri ile birlikte yer sofrasında iftar açmadan dualar ettiler.

Ayrıca taşeron işçiler iftar yemeğini domates, biber, karpuz, peynir, salatalık, kola ve yöresel yiyecek içecekler ile yer sofrasında iftarlarını açtılar. Sofrada taşeron işçilerin aile ve fertleri hükümetin sesimizi duymasını bekliyoruz.

Hükümete seslenen taşeron işler Ramazanın bereket ayı olduğunu hep birlikte birlik olmamız gerektiğini ve bu birlikteliği güzel bir sonuca bağlanması ile beraber hakların ve emeklerin alınması ile beraber daha güzel olacağını belirten işçiler, yarınlarımıza hep umutla bakmak istiyoruz, emeklerimizin ve haklarımızın zai olmasını istemiyoruz, dediler.

Taşeron işçiler ayrıca hükümete seslenerek, haklarımızı gasp eden kamu kurum ve kuruluşlarının düşük ücret ile adeta kölelik düzenin devam ettiği 21 asrımıza yakışmadığı bu hususta ilgili makamların elini taşın altına atması gerektiği inancını taşımaktayız.

Malumunuz taşeron işçilerin maaşları ve ek göstergeleri aynı iş yerinde aynı görevi yapan diğer kamu kurum ve kuruluşunda görevli olarak çalışan memur ve sözleşmeli personellerden çok düşük ücret aldıklarını ve bu zulme dur denilmesi bir vicdan hakkı olduğunu söyleyen taşeron işçiler bunu düzeltmek isteyen siyasilere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz, dediler.

Malumunuz önümüz ramazan bayramı hüzünlü girmek istemediklerini dile getiren işçiler umuyoruz ki, devletimiz ve siyasi idarenin bizlere haklarımızı vererek, ramazan müjdesi vereceklerine inanıyoruz, dediler.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum