Sosyal Hizmetler 3220 Kadroya Tercih Kılavuzu Yayınlandı

Sosyal Hizmetler 3220 Kadroya Tercih Kılavuzu Yayınlandı

1234 adet KPSS sonuçlarına göre ve 1986 adet Kura Sonuçlarına göre, Devlet Personel Başkanlığında 30 Aralık 2016 tarihinde tercihler alınmaya başlandı.

Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İstihdam Edilecek Adaylar İçin 3220 Kadroya yerleştirme Tercih işlemleri başladı.

Yapılan açıklama 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında sosyal hizmet modellerinden yararlananlardan istihdam hakkını haiz olanların atanabilmesi için Başkanlığımızca gerçekleştirilecek yerleştirme işlemlerine ilişkin Tercih Kılavuzu internet sitesinde yayımlanmış bulunmaktadır. Kılavuza aşağıda yer alan adresten ulaşabilirsiniz.

Tercihte bulunacak hak sahiplerinin kılavuzun tercih edebilecekleri kadro ve pozisyonları gösteren tabloları ile Genel Bilgiler kısmını dikkatlice incelemeleri şartlarını taşımadıkları kadro ve pozisyonlar için tercihte bulunmamaları için özel önem arz etmektedir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden “Devlet Koruması Altındaki Çocukların Kamuya Atanması" ile İlgili Yapılan Açıklama Şöyledir; 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında sosyal hizmet modellerinden yararlananlardan istihdam hakkını haiz olanların atanabilmesi için Devlet Personel Başkanlığınca 30 Aralık 2016 tarihi itibari ile tercih kılavuzu yayınlandı.

Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarının toplam 3220 kadro pozisyonuna  yerleştirme yapılması planlanmış olup tercihler başlamıştır.

Hak sahiplerinden; Ortaöğretim (lise), ön lisans ve lisans düzeyinden mezun olanların yerleştirmeleri KPSS sonuçlarına göre; İlkokul, ortaokul ve ilköğrenim mezunlarının yerleştirmeleri ise kura sonucuna göre gerçekleştirilecektir.

Yerleştirme yapılacak kadro/pozisyonlardan;1234 adedine KPSS sonuçlarına göre, 1986 adedine Kura Sonuçlarına göre, yerleştirme yapılacaktır.

Kaynak:www.KamuPersoneliAlimi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum