Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1300 Memur Alımı

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1300 Memur Alımı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1300 sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Başvurular 29 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir. Tercih işlemleri için adaylar, ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden 20-29 Haziran tarihlerinde başvuru yapabileceklerd

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 19 Haziran 2017 tarihinde 1300 personel alım ilanı yayınladı. 487 adet Büro Personeli ve 813 adet Tekniker unvanında olmak üzere toplamda 1300 personel istihdamı gerçekleştirilecektir.

Başvurular 20-29 Haziran tarihleri arasında ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yaparken TC Kimlik Numarası ve ÖSYM aday şifresi gerekmektedir.

İstihdam edilen personeller sözleşmeli olarak istihdam edilecektir. Sözleşmeli pozisyonlarda çalışacakların ücretleri Döner Sermaye bütçesi tarafından karşılanacaktır.

Adaylar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu 2017/6 KPSS kılavuzuna göre yapacaklardır. Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki pozisyonlar için (2016-KPSS Lisans), ön lisans pozisyonlar için (2016-KPSS Ön Lisans) sınav sonuçları kullanılacaktır.

Lisans mezunlarının "Tapu ve Kadastro" bölümünden mezun olması gerekmektedir. Ön lisans mezunlarının "Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu, Tapu ve Kadastro, Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama, Harita, Harita Kadastro, Harita Teknikerliği, Harita ve Maden Ölçme" bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Yerleştirme sonuçlarını adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Yerleştirme ücreti 15,00 TL’dir. Adaylar tercihlerini yaptıktan sonra yerleştirme ücretini yatıracaklardır. Yerleştirme ücretini yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak ve yerleştirme işlemine dahil edilmeyecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.