TCDD İŞKUR Üzerinden İşçi Alacak

TCDD İŞKUR Üzerinden İşçi Alacak

Devlet Demir Yolları Ankara Lise mezun işçi alım ilanı yayınladı. Başvurular başlamış olup 24 Kasım 2017 tarihinde sona erecektir.

Ankara TCDD Lise mezun olan ilana KPSS girmiş olma şartı aranan 1 kişi alınacağı açıklandı. Başvuracak adaylar iş kurumu üzerinden internet üzerinden veya şahsen iş kurumuna 24 Kasım 2017 tarihinde sona erecektir.

Raylı Sistemler Sinyalizasyon Bakım ve Onarımcısı 1 kişi lise mezunu olması yeterlidir. Başvuracaklar için 00004131475 numara ile başvuru yapacaklardır. Başvuracak aday Eski Hükümlü veya Terörle mücadelede yaralanan (TMY) kadrosundan alınacaktır.

Öğrenim belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir.), Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir) ve Eski Hükümlü Belgesi (Cumhuriyet Savcılığından) olması gerekmektedir.

İŞKUR da bildirilen nihai listede yer alacak adaylar sözlü sınava katılmak için aşağıda belirtilen belgelerin fotokopileri ile TCDD web sitesinde yayınlanacak 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak 11 Aralık 2017 tarihinde, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.