THY İş İlanları Başvurusu Başladı

THY İş İlanları Başvurusu Başladı

Türk Hava Yolları Yayınladığı 2 İş İlanı ile Memur, Uzman ve Mühendis İstihdamı Yapılacağını Açıkladı ve Online Başvurular Hemen Başladı.

Türk Hava Yolları personel alımı yapılacağını iş ilanları kariyer sayfasından duyurdu.

Turkısh Cargo tarafından Mühendis, Uzman ve Memur personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre ilan kriterlerini sağlayan tüm adaylar sözel yetenek ve sayısal yetenek yazılı sınavlarına davet edilecektir. Çalışma yeri İstanbul olup çalışma süresince Turkish Cargo operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir.

İlan yeterli başvuru alınana kadar yayında kalacaktır. Yeterli sayıda başvuru geldikten sonra ilanlar yayından kaldırılacaktır.

Mühendis alımı başvuru şartları nelerdir: 01.01.1988 ve sonrası doğumlu olmak, Endüstri Mühendisliği Endüstri ve Sistem Mühendisliği İşletme Mühendisliği bölümlerden lisans derecesinde mezun olmak, İngilizce seviyesinin 01.10.2015 tarihi itibariyle en az YDS :60, TOEFL(IBT) :72 değerlerde olduğunu belgeleyebilmek şart.

Uzman ve Memur alımı başvuru şartları nelerdir: 01.01.1988 ve sonrası doğumlu olmak, Ekonometri Ekonomi Ekonomi ve Finans, Finansal Ekonometri , Havacılık İşletmeciliği, Havacılık Yönetimi, İktisat, İşletme, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Lojistik, Lojistik Yönetimi, Maliye, Maliye ve Ekonomi, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık İşletmeciliği, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Ulaştırma ve Lojistik, Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Finans, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İşletme Yönetimi, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Kamu Yönetimi, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü lisans derecesinde mezun olmak şart.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum