TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü 61 Memur Alımı

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü 61 Memur Alımı

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Enstitüsü 61 kişi 05 Nisan 2017 de Personel alım Kariyer ilanı yayınladı. Başvuru son 26 Nisan 2017 olarak belirtilmiştir. KPSS şartı yoktur. Başvuracakların Kılavuzu detaylı incelemesi gerek.

Kamu personeli alım ilanları arasında TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Enstitüsü personel alım ilanı yer alıyor. Ankara Merkeze istihdam edilmek üzere lisans mezunu 61 ( Altmış bir) kişi alım ilanı yayınlandı.

TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Enstitüsü Personel Alımı Kariyer İş İlanı Ankara’ya Bilgisayar donanımı, Uydu projeleri kapsamında, uydu yörüngelerinin hesaplanması, analiz ve tasarımının yapılması ve kullanılan sistemlerin işletim sistemi ve ofis uygulamaları konularında kullanıcı destek verecek, kurulum, bakım onarım işleri, yazıcı ve çevre birimleri desteği verme konusunda görev yapacak ve istihdam edilecektir.

Başvuracaklarda istenen bazı Öğrenim durumları, Yükseköğretim Kurumlarının lisans eğitimi veren Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Astronomi ve Uzay Bilimleri, Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Optik ve Akustik Mühendisliği bölümü mezunu olması gerekmektedir.

Başvuracaklardan istenen belgeler: Diploma Çıkış Belgesi, lisans transkript belgesi, Özgeçmiş, Alanında deneyimli adaylar için Çalışma Belgesi ve Hizmet Dökümü Belgesi, (Referans kodları belirtilen çalışma alanında ve en az belirtilen süre kadar sunulması zorunlu).

Başvuru yapılırken yer alan belgelerin İş Başvuru Sistemi aracılığıyla eksiksiz olarak iletilmesi zorunludur. İstenilen belgelerden eksik olması durumunda adayın başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Başvuruların en geç 21 Nisan 2017 günü saat 17:00’ye kadar yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonraki bütün başvuru yöntemleriyle yapılan başvuru dikkate alınmayacak. Adaylar en fazla 1 (bir) adet Referans kodlu pozisyona başvurabilecektir, birden fazla pozisyona başvuran adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.