Uludağ Üniversitesi 9 Sağlık Personeli Alacak 2018 Yılı

Uludağ Üniversitesi 9 Sağlık Personeli Alacak 2018 Yılı

Bursa Uludağ Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı kanununca Sağlık Teknikeri ve Hemşire alım ilanları DPB da yayınlandı.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 19 Şubat 2018 tarihinde yapılan ilan ile Bursa Uludağ Üniversitesine yerleştirilmek üzere (Memur) 1 Sağlık teknikeri ve 8 hemşire alacağını yayınladı. Başvuruları başlayan ilana son başvuru 05 Mart 2018 tarihinde sona erecektir. Adaylar İş Başvuru Formunu doldurarak Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Alımlar (Kamu Personeli) için başvuru şartları: 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartlar aranır, 2016 yılı KPSS (B) grubu P3 (lisans) ve P93 (önlisans) puanı esas alınacaktır. 5917 Sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası a) 2 bendi gereğince, 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifa nedeniyle sözleşmesi fesh edilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’ li olarak çalışıyor olmamak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvuru esnasında adaylardan istenecek belgeler: Diploma fotokopisi (geçici mezuniyet belgesi de kabul edilecektir), KPSS B Grubu P3 puanı gösterir belge, 1 fotoğraf, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve İş başvuru formu olması gerekmektedir.

Öğrenim durumları ise şöyle: Fakülte veya Yüksekokulların 4 yıllık Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Bölümü’nden mezunu olmak. Önlisans Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programından (Radyoloji) mezun olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.