Yaylakent Belediyesi Kamu Personel Alımı Yapacak

Yaylakent Belediyesi Kamu Personel Alımı Yapacak

Çankırı Orta İlçesi Yaylakent Beldesi Belediye Başkanlığı KPSS şartsız ilkokul mezunu personel alımı yapacak. Başvurular 26 Ocak günü sona erecek.

Türkiye İş Kurumu Yaylakent Beldesi Belediye Başkanlığı’na ilkokul mezunu 2 beden işçisi (Temizlik) alacak.

Başvuru Şartları: İlana erkek ve bayan adaylar başvurabilir. En az ilkokul mezunu olmak, Temizlik işi yapmasına mani bir durumu olmamak,

Şartları uyan başvurmak isteyen adaylar 26 Ocak gününe kadar Çankırı İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen veya İşkur internet adresinden 00004222458 numaralı iş kurumu ilanına başvurmaları gerekir.

İlana Başvuranlar arasından 08 Şubat 2018 tarihinde saat 10.30’da Yaylakent belediyesi toplantı salonunda Noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için Belediye'ye gönderilecektir.

Başvuru yapan ve kuradan çıkan adaylar gerekli belgeleri belediyeye vermeleri gerekmektedir. İşe kabul edilen adaylar Çankırı İli Orta İlçesi Yaylakent Beldesi Belediyesinde temizlik işi yapmak üzere istihdam edilecektir.

İşkur’un bu ilanına kişisel durum normal ile eski hükümlü, engelli, TMY (Terörle Mücadelede yaralanan)başvuru yapabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.