1 İnci Ana bakım Merkezi Komutanlığı  Personel Alımı

1 İnci Ana bakım Merkezi Komutanlığı Personel Alımı

1 İnci Ana bakım Merkezi Komutanlığı Sakarya Personel Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 8 kişi olarak duyuruldu Başvuru Tarihi 02 Ocak 2017 son Gündür.

Durumu Sadece TMY (Terörle Mücadelede Yaralananlar) Başvurabilirler. 2 Sıhhi Tesisatçı 1 Dökümcü ( Metal )1 Plastik Mamuller imal işçisi 2 Elektrikçi ( Genel ) 2 Bilgisayar işletmeni Görevlisi 8 kişi alınacaktır. Adaylarda aranan şartlar 2 Sıhhi Tesisatçı için Meslek Yüksek okulu önlisans Doğalgaz ve tesisatı Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi veya diğer önlisans aranmakta, KPSS KPSSP93 şartı da aranmaktadır. Müracaatların şahsen veya işkur 00003523384 ilan no ile işkur internet sitesi üzerinden, 1 Dökümcü (Metal) aday için Meslek yüksek Okulu Önlisans Metalurji Malzame, Döküm ve diğer önlisans ile birlikte Kalfalık Belgesi, Ustalık ve KPSS KPSSP93 sınav puan türü istenmektedir. Müracaatların şahsen veya işkur 00003523916 ilan no ile işkur internet sitesi üzerinden 1 Plastik Mamuller İmal İşçisi adayları için Meslek Yüksek Okulu Önlisans, Lastik ve plastik Teknolojisi, lastik teknolojisi ve diğer bölüm önlisans ayrıca KPSSP93 Şartı, Kalfalık Belgesi Ustalık Belgesi ve bu belgelerin Milli eğitim Bakanlığı onaylı olması bulunmaktadır. Müracaatların şahsen veya işkur 00003523908 ilan no ile işkur internet sitesi üzerinden, 2 Elektirikçi (Genel) Adaylar için Meslek Yüksek Okulu Önlisans Elektrik, Elektrik ve enerji, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtım, Diğer önlisans Ayrıca KPSSP93 Puan türü Ustalık Belgesi, Kalfalık Belgesi İstenmektedir, 2 Bilgisayar işletmeni Meslek Yüksek Okulu Önlisans, Bilgisayar, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı ve Diğer Önlisans Ayrıca KPSSP93 Puan türü, Kalfalık Belgesi, Ustalık Belgesi istenmektedir.Müracaatların şahsen veya işkur 00003523904 ilan no ile işkur internet sitesi üzerinden Başvurabilirler.

Tüm Adayların istenen belgelerinden birine Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı sahip olmaları, TMY ( Terörle Mücadelede Yaralananlar) Sağlık Kurulu Raporu veya Durumunu Belirten Komutanlık Yazısı ile adayların durumlarını belgelemesi gerekmektedir. Adayların Genel ve Özel Şartları taşıdığının tespiti için kontrol amacıyla son başvuru tarihinden itibaren On (10) gün içerisinde K.K.K 1 inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı Sakarya Adresine Şahsen Başvurmaları gerekmektedir. Gerçeği Yansıtmayan (aykırı) belge ve beyanda bulunanların başvurusu geçersiz sayılacak olup, Başvuru ve iptaline ilişkin işleminin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Sakarya iş ilanları kariyer.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.