147 Sözleşmeli Sağlık Personeli ve Teknik Personel Alınıyor

147 Sözleşmeli Sağlık Personeli ve Teknik Personel Alınıyor

Ege Üniversitesi tarafından yapılan ilanla Tıp Fakültesi bünyesinde çalıştırılmak üzere 147 sözleşmeli sağlık personeli ve teknik personel alımı yapılacaktır.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesine yapılacak olan alımların branş ve öğrenim bazında dağılımı ise 100 Hemşire Fakülte ve Yüksekokulların Hemşirelik Bölümü mezunu alanlar arasından 40 Hemşire ise en az bir yıl mesleki deneyimi olan ve bunu belgelendiren adaylar arsından seçilecek,

1 Sağlık Teknikeri en az iki yıl mesleki deneyimi olup belgelendiren ve sağlık meslek yüksek okullarının ilk ve acil yardım bölümlerinden mezun olanlar arasından alınacaktır.

Teknik personel alımları ise 1 Mühendis ünvanlı kamu personeli alımında aranacak şartlar şöyledir.

Fakültelerin Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Microsoft Visual Studio 2005, 2008, 2010 arayüzleri ile Microsoft.Net platformunda Asp.Net, C# ve AJAX kullanarak kurumsal yazılım geliştirmiş olmak ve bunu belgelendirmek.

HTML, JavaScript, CSS kullanarak web tabanlı programlar geliştirmiş olmak ve bunu belgelendirmek.

Orecle DB ( PL-SQL) ve MS SQL Server ( T-SQL) Veri tabanında geniş ölçekli yazılım geliştirmiş olmak ve bunu belgelendirmek.

En az 2 yıl mesleki deneyimi olmak ve bunu belgelendirmek.

En az C düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak ve bunu belgelendirmek.

3 Sitem Programcısı – Çözümleyici ünvanlı alıma başvurmak isteyen adayların Fakültelerin Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği ya da İstatistik veya Matematik bölümlerinden mezun olması, C# ve ASP.NET, Oracle  yazılım dillerini bildiğini belgelemesi, Süreç geliştirme, tasarım ve simülasyon araçları konusunda bilgi sahibi olmak ve bunu belgelendirmesi, Proje Yönetimi ve PMI standartları konusunda tecrübeli olmak ve bunu belgelendirmek, en az 1 yıl mesleki deneyimi olmak ve bunu belgelendirmek, en az D düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak ve bunu belgelendirmeleri şartları aranmaktadır.

2 programcı ünvanlı alımlara başvurmak isteyen adayların Meslek Yüksekokullarının Bilgisayar Programcılığı bölümü mezun olmaları, C# ve ASP.NET yazılım dilleri ve Oracle veri tabanı ile yazılım geliştirebilmek ve bunları belgelendirmek, en az 1 yıl mesleki deneyimi olmak ve bunu belgelendirmek, en az D düzeyinde KPDS veya dengi yabancı dil bilgisine sahip olmak ve bunu belgelendirme şartları sağlamaları gerekmektedir.

Başvurmak isteyen adayların ilanın gazete yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde (Hafta içi mesai sonuna kadar) üniversiteye ait  http://www.ege.edu.tr web adresinde bulunan örnek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte E.Ü.Tıp Fakültesi Hastanesi İşçi ve Sözleşmeli Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.