15 Ekim İŞKUR Kurumlara Kamu Personeli Alımı

15 Ekim İŞKUR Kurumlara Kamu Personeli Alımı

15 Ekim 2018 tarihinde MKE, TÜBİTAK, Öğretmenevleri ve Belediyeler olarak İŞKUR Kamu Kurumlarına Kamu Personeli alımı ilanları yayınlandı. Başvuru durumuna göre en az okur yazar şartı bulunuyor.

İŞKUR 15 Ekim 2018 tarihinde yayınladığı ilanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarına kamu işçi alımı, sürekli içi alımı ve kamu personeli alımı ilanları mevcuttur. Alımı yapacak kurumlar MKE, TÜBİTAK, Belediyeler ve Öğretmenevleri olarak görülmektedir. Başvurularda en az okur yazar, ilkokul, lise, önlisans veya lisans mezunu olarak ilan görülmektedir. Başvurular iş kurumuna şahsen veya aşağıda verilen ilan numaraları ile internet üzerinden 24 Ekim 2018 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Bolu Belediye Başkanlığı 1 kişi servis büro elemanı teknik ürünler için 00004689058 ilan numarası olarak ilan etmiştir. En az ilkokul mezun en çok lisans mezunu B sınıfı sürücü belgesi olan adayların başvurusu kabul ediliyor.

Antalya Manavgat Gündoğmuş Belediyesi 00004688491 iş ilan numarası ile büro memuru alımı yapıyor. Başvuracak adaylar İşletme Fakültesi İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler Fakülteleri kamu yönetimi mezunu olması ve KPSS 60 puanı olması gerekmektedir. Ayrıca B sınıfı sürücü ehliyeti olması gerekmektedir.

Ankara Kalecik Öğretmenevi 1 kişi aşçı yardımcısı alımı için 00004688956 ilan numarası olarak ilan edilmiştir. En az ilköğretim en çok lisans mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. KPSS şartı bulunmuyor.

Aksaray Sarıyahşi öğretmenevi müdürlüğü 1 kişi işçi alımı için 00004689271 iş ilan numarası ile en az okur yazar en çok lise mezunu adaylar KPSS şartsız başvuru yapabiliyor.

TÜBİTAK Kocaeli Gebze Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) 1 kişi elektrik teknisyene alımı önlisans mezunları arasından EKPSS girmiş engelli personel alımı 00004687691 iş ilan numarası ile yapıyor.

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü (MKE) lise mezunu makine teknolojisi teknisyeni olarak KPSS lise sınavına sadece girmiş adaylar arasından 00004687942 iş ilan numarası ile alı yapıyor. Kamu grubu alımı Çankırı adresinde çalışacak olup kişisel durumu (TMY) terörle mücadelede yaralanan olması gerekmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum