2 Bin 200 En Az İlkokul Mezun Kamu Personeli Alımı

2 Bin 200 En Az İlkokul Mezun Kamu Personeli Alımı

İŞKUR üzerinden 26 farklı ilan ile 2 bin 200 kişi en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yayınlandı. KPSS istenmiyor.

İŞKUR toplum yararına programı aracılığı ile devlet hastanelerine 2 bin 200 kamu personeli alımı ilanları yayınlandı. Başvuracaklar en az ilkokul (lise, önlisans ve lisans) mezunu olması gerekmektedir. Başvuracaklarda KPSS şartı aranmayacaktır.

Alımı gerçekleştirecek şehir İzmir ve bağlı olduğu ilçelerde bulunan tüm hastaneler ve belediyeler olarak ilan edilmiştir. Başvurular işkur üzerinden başlamış olup 27 Kasım 2018 tarihi bitimine kadar yapılacaktır.

Başvurusu devam eden ve bugün başvurusu 23:59 da bitecek şehirler şöyle; İstanbul, Çanakkale, Osmaniye, Edirne ve Sivas şehirleri mevcuttur. Aşağıda verilen link adresine tıklayın ve açılan sayfada bir şey yazmadan ara tuşuna basınız bütün ilanlar önünüze gelecektir.

Bu ilanlara kimler başvuru yapabiliyor? 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşını geçmemiş adaylar başvurabilir. Ayrıca ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylardan KPSS şartı gibi belge talebi bulunmamaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum