2019 Yılının Ramazan Ayı Ne Zaman Başlıyor

2019 Yılının Ramazan Ayı Ne Zaman Başlıyor

2019 yılının ilk üç ayı geride kalırken milyonlarca vatandaş şimdiden Ramazan Ayı’nın ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Müslüman aleminin kutsi aylarından olan ve üç ayların nihayetleneceğini işaret eden kutsal Ramazan Ayı’nın ne zaman başlayacağı sorusu milyonlarca vatandaş tarafından sorgulanmaya devam ederken, vatandaşlar özellikle bayram tarihlerini aramaya başlamış durumda.

Milyonlarca Müslüman için ve ümmet için en önemli aylardan olan Ramazan ayı sürecinde vatandaşların merak ettiği konu ise mübarek Ramazan Ayı’nın bu sene hangi tarihe denk geldiği sorusu konusu oldu.

Müslüman aleminin sabırsızlık ile beklediği Ramazan Ayı’nın 2019 senesinde hangi tarihler arasına denk geleceğini Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, her sene olduğu gibi bu sen de açıklandı.

Bu sene ilan edilen tarihlere göre; üç ayların son ayı olan Ramazan Ayı 2019 yılında 6 Mayıs tarihinde başlayacak. Bir ay sürecek olan mübarek ay 3 Haziran’da son bulacak ve ardından 4 Haziran tarihinde bayramın ilk günü yaşanacak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.