2019 YKS İçin ÖSYM’den Kritik Uyarı Geldi

2019 YKS İçin ÖSYM’den Kritik Uyarı Geldi

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2019 YKS sınavı için adaylara kritik bir hatırlatma duyurusu yayımlandı.

Milyonlarca öğrenci uzun bir ders çalışma döneminden sonra sınavlara katılmaya hak kazanarak, ilgili sınavlara tabi tutuldu ve sürecin devam olarak eğitimlerine bir üst mertebeden devam edebilmek için tercihlerini yapmaya başladı.

Bu sene itibari ile en yoğun katılımlardan bir tanesine tanıklık eden ve ÖSYM tarafından merkezi usuller ile gerçekleştirilen Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için de bu tercih dönemi devam ederken, öğrenciler için bir hatırlatma yapıldı.

ÖSYM Uyardı

Binlerce öğrencinin normal tercih döneminde karara binaen veya mazeret dahilinde yapamadıkları tercihlerin tamamlanabilmesi için ÖSYM tarafından verilen ek yerleştirme sürecinin de sonuna gelindiği ilan edildi.

Yarın Son

2019 YKS tercihlerini henüz tamamlamamış olan öğrenciler için bir imkan haline gelen ve ÖSYM tarafından tanınan ek sürenin de yarın itibari ile son bulacağı ilan edilirken; ÖSYM tarafından yapılan duyuruda; “YKS ek tercihleri 11 Eylül Çarşamba günü sona erecek. Tercihler ÖSYM resmi internet sitesinden bireysel olarak yapılacaktır” açıklaması yer aldı.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.