25 Şehirde Banka Personeli Alımı Başvuru İlanları Yayımlandı

25 Şehirde Banka Personeli Alımı Başvuru İlanları Yayımlandı

2021 yılı Ocak ayı sonu itibarıyla Banka Personeli Alımları kapsamında KuveytTürk tarafından üniversite 2. ve 3. sınıf öğrencisi ile deneyimsiz yeni mezun personel alımları yapılacak. Banka personel alımı başvurularına dair detaylar haberimizde.

2021 yılı banka personeli alımları için başvurular 36 ilan için KuveytTürk'te başladı. 2021 Ocak ayı başvuruları kapsamında bu haberimizde tüm detayları, başvuru şartlarını, başvuru sürecini ve başvuru yapılacak ilanlara dair tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

Bank Personeli Alımı Başvuru Süreci

Adaylar başvurularını bankanın insan kaynakları internet sitesi üzerinden bireysel başvuru yaparak online olarak tüm ilanlara, şartlar dahilinde başvuru yapabilir. Aşağıdaki başvuru ekranından tüm ilanlara ayrıca ulaşabilirsiniz. Haber detayımızda iki ilan için başvuru şartlarına yer verdik. Bankanın GÜNCEL 36 farklı ilanı için başvurulara detaylı “Başvuru Ekranı” bağlantısından inceleyebilirsiniz.

Gişe Yetkilisi Alımı İçin Aranan Şartlar

Eskişehir'de ikamet eden ya da ikamet edebilecek olan, Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği fakültelerinden mezun, Faizsiz Bankacılık alanında çalışmaya istekli, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 20 aylık tecili olan adaylar başvurabilir.

Çağrı Akademi Yetkilisi Alımı İçin Aranan Şartlar

Konya'da bulunan devlet veya vakıf üniversitelerinin (en az %75 burslu) lisans bölümlerinde 2 ve 3. sınıflarında öğrenim gören, Haftada 25 saat çalışmak için vakti uygun olan (cumartesi ve pazar dahil), Akademik başarıya sahip(asgari 2.00 ortalama), Ara tatillerde ve yaz tatillerinde çalışmaya devam edebilecek, İnternet uygulamalarına hakim olan adaylar başvurabilir.

Banka Personeli Alımı İleri ve Unvanlar

Gişe Yetkilisi Eskişehir, Çağrı Akademi Yetkilisi Konya, Gişe Yetkilisi İstanbul Avrupa Yakası Avrupa / İstanbul, İç Denetçi Yardımcılığı Şişli / İstanbul, Çağrı Akademi Ankara, Çağrı Akademi İzmir İngilizce-Türkçe çağrı alabilecek İzmir, BT Riski Yönetmeni/Uzmanı Avrupa / İstanbul, Resmi Raporlama Uzman Yardımcısı / Uzmanı Avrupa / İstanbul, Gişe Yetkilisi - İstanbul Anadolu Yakası Anadolu / İstanbul.

UX/UI Tasarımcısı Çayırova / Kocaeli, Gişe Yetkilisi - Manavgat Şubesi, Gişe Yetkilisi - Afyonkarahisar Şubeleri, Engelli Personel - İstanbul Anadolu Yakası, Arapça Bilen Bireysel Bankacılık Satış Uzman Yardımcısı-Uzmanı Gaziantep, Bireysel Bankacılık Satış Uzmanı / Uzman Yardımcısı Biga / Çanakkale, Arapça Bilen Gişe Yetkilisi-Adana, Kart Pazarlama (Ürün Yönetimi) Uzmanı Çayırova / Kocaeli, Dijital Pazarlama Uzm.Yrd / Uzmanı / Yönetmeni Çayırova / Kocaeli, Mevduat Pazarlama Uzman Yard. / Uzmanı Çayırova / Kocaeli.

Uyum Güvence ve İş Geliştirme Uzmanı / Uzman Yardımcısı Şişli / İstanbul, Analist Çayırova / Kocaeli, Kredi Kartı Uygulamaları Yazılım Mühendisi Çayırova / Kocaeli, Veri Yönetimi ve Veri Ambarı Uzmanı Çayırova / Kocaeli, Kurumsal Mimar- Teknoloji Mimarı Çayırova / Kocaeli, Database Administrator Kocaeli, Otomasyon ve Sistem İzleme Yetkilisi / Uzmanı   Çayırova / Kocaeli, Mobil Teknolojileri Yazılım Mühendisi Çayırova / Kocaeli, Hukuk ve Takip İşleri Yetkilisi Avrupa / İstanbul, Mikro Pazarlama Uzmanı/Yönetmeni (Tarım Bankacılığı) (Çayırova / Kocaeli için olacak.

İlanlar bazında başvuru için aşağıdaki başvuru ekranını kullanabilirsiniz. Başvuruları devam edenler için link aktif olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.