3 Bin POMEM Alımı Başvurusu Alınıyor! 15 Bin Polis Alımıyla

3 Bin POMEM Alımı Başvurusu Alınıyor! 15 Bin Polis Alımıyla

24. dönem POMEM alımları için vatandaşlar internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki, POMEM alımları ne zaman başlıyor? Konuyla ilgili tüm detayları yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

POMEM başvuru tarihi açıklandığı zaman detayları haberimizde bulabilirsiniz. İçişleri Bakan Süleyman Soylu önümüzdeki günlerce 15 bin polis memurunun alınacağını açıkladı. Bakan Soylu ‘’Adaylarımız 4-5 ay eğitim gördükten sonra güvenlik kadrolarındaki yerlerini alacaklar. Dünyanın en güvenli şehirlerini yapmak için elimizden geleni yapacağız’’ açıklamasında bulundu.

Polis Alımları Ne Zaman?
Başvurular 22 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek. İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla hayata geçirilen "Güven Masası" uygulaması kapsamında lisans mezunu 2.500 kadın Polis Memuru adayı alınacak. Lisans mezunu 2.500 kadın Polis memuru ile beraber ön lisans mezunu 500 kadın Polis Memuru alımı da gerçekleşecek. 2.500 lisans ve 500 ön lisans mezunu olmak üzere toplam 3.000 kadın polis memuru adayı görev alacak. 

Asayiş Alımlarında 15 Bin Polis Alınacak
POMEM alımının yakın bir zamanda açıklanması planlanıyor. 15 Bin Polis Alımı daha yapılacak. Bu alımlarda ise 1.500 kadın, 13 Bin 500 erkek polis alımı yapılacak. Alım ilanlarının kısa sürede yayımlanması bekleniyor. POMEM başvuru tarihleri Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresinde yayınlandığı zaman tüm detayları haberimizin içerisinden bulabilirsiniz.

Ön başvuru tarihleri ile beraber sınava ilişkin tüm detaylar Polis Akademisi Başkanlığı adresi üzerinden ilan edilecek. Bakanlığın yaptığı açıklama ile beraber binlerce vatandaş internet üzerinden Polis alımlarını merak etmeye başladı. Konu hakkında açıklama yapıldığı an tüm detaylar haberimizde sizlerle bir araya gelecek.

Yaş Şartı
Polis alımlarında farklı yaş şartları yer almaktadır. POMEM, PAEM, PÖH, PMYO gibi alımların her birinde ayrıca belirlenen yaş şartları için adaylar esnetilmesini talep ediyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum