6 Şehir Yüksek Maaşlı Memur Alımı GAİB Yapıyor

6 Şehir Yüksek Maaşlı Memur Alımı GAİB Yapıyor

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerine 21 memur alımı yapılacak. 6 şehirde istihdam yapılıyor. Şoför, idari memur ve uzman yardımcısı alımı unvanları verilecek. GAİB memur alımı detayları söyle verildi.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 21 memur alımı 6 şehre yapacak. GAİB memur alımı başvuru şartları ve tarihleri paylaşıldı.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerine sınavla Uzman Yardımcısı kadrosu için 16 (On altı), İdari Memur kadrosu için 4 (Dört) ve Şoför kadrosu için 1 (Bir) olmak üzere, 21 (Yirmi bir) personel alınacaktır. Alımı yapılacak Uzman Yardımcısı kadrosundaki personellerin 11'i Gaziantep Hizmet Binası, 1'i Malatya İrtibat Bürosu'nda, 1'i Cizre İrtibat Bürosu'nda, 1'i Mardin İrtibat Bürosu'nda, 1'i Diyarbakır İrtibat Bürosu'nda, 1'i Şanlıurfa İrtibat Bürosu'nda görevlendirilecektir.

Alımı yapılacak İdari Memur kadrosundaki personellerin 3'ü Gaziantep Hizmet Binamızda, 1'i Kilis İrtibat Bürosu'nda görevlendirilecektir. 1 adet Şoför kadrosunda görev yapacak personel ise Gaziantep Merkez Hizmet Binasında görevlendirilecektir.

Uzman Yardımcısı kadrosu için 14 Temmuz 2019 ve 06 Eylül 2020 tarihlerinde lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından KPSS P3 puan türünden asgari 70 puan almış olmak ve İngilizce'den 2018-2019-2020 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS/e-YDS) en az 70 puan veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan yabancı dil eşdeğerlik tablosuna göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış olmak.

İdari Memur kadrosu için 14 Temmuz 2019 ve 06 Eylül 2020 tarihlerinde lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından KPSS P3 puan türünden asgari 70 puan almış olmak.

Şoför kadrosu için 25 Ekim 2020 tarihinde önlisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P93 puan türünden asgari 70 puan almış olmak ve sınavın son başvuru tarihi itibariyle en az 5 (beş) yıldır B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Not: Şoförlük mesleğinin yaygın olarak erkekler tarafından icra edilen bir meslek olduğu düşüncesi hâkim olmasına rağmen, bayan adayların başvuruları da memnuniyetle değerlendirilecektir.

Son başvuru tarihi 28 Aralık 2020 Pazartesi günü olup, sınava katılma şartları ve sınava ilişkin ayrıntılı bilgiler Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri web adresinde yayınlanmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum