8 Belediye 4000-6500 TL Maaşlı Kamu Personeli Alımları Yapacak! KPSS 55-60-70

8 Belediye 4000-6500 TL Maaşlı Kamu Personeli Alımları Yapacak! KPSS 55-60-70

2021 yılı kamu personeli belediye memur alımları kapsamında zabıta alımları, itfaiye eri alımları, düz memur alımları ile diğer birçok branşta 8 belediye için personel alımlarına başvurular alınıyor. İşte güncel belediye memur alımı başvuruları.

Kamuya Belediye memur alımları kapsamında düz memur, zabıta, itfaiye ve diğer personel alımları için başvuru ilanları yayımlandı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75, Büyükçekmece Belediyesi 15, Kilis Elbeyli Belediyesi, Kırıkkale Bahşılı Belediyesi, Yenikent Belediyesi, Uzgörür Belediye memur alımı, TİLLO Belediyesi, Yaylakent Belediyesi memur alımı olmak üzere KPSS 55 - 60 - 70 puanlarla 101 kamu personeli alımı yapılacak.

Belediyelere memur personel alımlarına dair tüm detaylar haber başlıklarında yer alan aşağıdaki MAVİ linklere tıklayarak direkt erişim sağlayabilirsiniz.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 yeni itfaiye eri alımı ilanı yayımladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kadrolu memur alımları kapsamında Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 75 kadro için ilk defa atanmak üzere itfaiye eri alım ilanı yayımlandı. 75 itfaiye eri alımına kimler başvurabilecek? İtfaiyeci alımları başvuru şartları ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor.

Adaylar Başvurularını 15 Şubat ile 19 Şubat 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Başvurular ise Başvuru Formu ve istenilen diğer belgeler ile birlikte, Belediye sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümünü yapmak üzere başvuru kılavuzunda belirtilen yere şahsen yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmiyor.

75 İtfaiye Eri alımı için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği itfaiye eri alımı için en az KPSS’den 60 puan isteniyor.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılacak olan kadrolu zabıta memuru alımı için güncel başvuru kılavuzu yayımlandı. 2021 memur alımı ilanları arasında yerini alan zabıta alımı başvuruları Şubat 2021 sürecinde başlayacak. 8 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olan işlemler en geç 10 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Kilis ili iş ilanları kapsamında Elbeyli Belediye'sine lise, önlisans ve lisans mezunu mimar, zabıta, memur alımı yapılacak. Başvurular 5-22 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir. Başvurular kılavuzda yer alan Belediye’nin belirttiği adrese şahsen yapılabilecek. Ayrıca Belediye internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabilecek. Son olarak posta yoluyla Belediye’ye başvuru yapılabilecektir.

1 Mimar alımı için Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Mimarlık bölümünden mezun olmak gerekiyor.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum