Açık Öğretim Fakültesi Kayıt Yenileme Tarihleri Açıkladı

Açık Öğretim Fakültesi Kayıt Yenileme Tarihleri Açıkladı

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2020 çalışma takvimine göre Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri belli oldu.

Üniversite eğitimini dışarıdan bitirmek isteyen yüz binlerce öğrenci eğitim hayatlarına Açık Öğretim Fakültesi arayıcılığı ile devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan güz dönemi final sınavı sonuçları ile birlikte 2019-2020 eğitim öğretim yılının güz dönemi son bulmuş oldu.

Şimdi ise milyonlarca AÖF öğrencisi Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihlerini merak ediyordu.  Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanan Açık Öğretim Fakültesi çalışma takvimine göre resmi kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi 2020 Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri 17 Şubat 2020 tarihinde başlayacak olup 28 Şubat 2020 Cuma günü son bulacak.

Açık Öğretim Fakültesi Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır

Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri için öncelikle Anadolu Üniversitesinin resmi sitesinden kendi bilgileri ile giriş yapan öğrencilerin ders seçimi işlemini tamamlaması gerekiyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra ise seçilen ders sayısına göre belirlenen miktarın ödenmesi gerekiyor. Bu ödemeyi sistem zerinden banka ya da kredi kartıyla yapabiliyorsunuz.

Ödemler ATM ile ya da mobil bankacılık kullanılarak da yapılabiliyor. AÖF Bahar dönemi sıvan tarihleri de belli oldu. Buna göre Bahar Dönemi vize sıvaları 18-19 Nisan, Bahar Dönemi final sınavları ise 13 ve 14 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Yaz okulu sınav tarihleri ise 22 ve 23 Ağustos tarihleri olarak belirlendi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.