Adalet Akademisi 40 Koruma Memuru Alımı; Başvurular Yarın Başlıyor!

Adalet Akademisi 40 Koruma Memuru Alımı; Başvurular Yarın Başlıyor!

Adalet Akademisi 40 koruma memuru alımı için yayımladığı alım duyurusuyla KPSS 70 ile daimi personel alımı yapacak. Türkiye Adalet Akademisi'nin alacağı 40 koruma memuru için başvurular yarın (15 Ekim) başlıyor. Son başvuru tarihi ise 30 Ekim olarak belir

Adalet Akademisi tarafından alınacak 40 koruma memuru başvuruları yarın başlıyor. Yayımlanan kılavuzda son başvuru tarihi ise 30 Ekim olarak belirlendi.

Başvurular nasıl yapılacak:

Adalet Akademisi tarafından yayımlanan ilana başvurular şahsen yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar "Türkiye Adalet Akademisi İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Şube  Müdürlüğü Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı Ahlatlıbel Yerleşkesi Çankaya/ANKARA" adresine şahsen ya da posta ile başvurabilecek. 

Son başvuru tarihi olan 30 Ekim günü mesai bitiminden sonraki başvurular değerlendirilmeyecek. Posta ile yapılacak başvurularda ise posta şirketi tarafından yapılan gecikmeler dikkate alınmayacak.

KPSS şartı:

İlana başvurmak isteyen lisans mezunları için 2018 KPSS P3, önlisans mezunları 2018 KPSS P93, ortaöğretim 2018  KPSS P94 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

Genel başvuru şartları:

Başvuruda bulunacak adaylar en az lise veya dengi okul mezunu olma, silahlı güvenlik kartı belgesine sahip olma ve 31 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

Başvuruda dikkat edilecek şartlardan biri de erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm'den kısa olmama şartıdır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum